Ξεκαρδιστικά video με καλοκαιρινές γκάφες

Δείτε απολαυστικές γκάφες και πτώσεις σε εννιά άκρως καλοκαιρινά και ξεκαρδιστικά βιντεάκια.
Ξεκαρδιστικά video με καλοκαιρινές γκάφες
Πιτσιρίκια παρασύρονται από τα κύματα, τύποι που παριστάνουν τους πρωταθλητές ιστιοσανίδας… την τρώνε κατακούτελα, μαμάδες γίνονται viral, ομπρέλες χορεύουν στην αμμουδιά και πτηνά κλέβουν παγωτά και λουκουμάδες από ανυποψίαστους λουόμενους. Τέτοια αστεία περιστατικά, γκάφες και πτώσεις θα απολαύσετε στα παρακάτω ξεκαρδιστικά και άκρως καλοκαιρινά videos.

Το κύμα δεν αστειεύεται και εκδικείται όποιον θέλει να το τιθασεύσει. Το έμαθαν καλά αυτό οι πρωταγωνιστές του παρακάτω video, με ένα compilation πτώσεων και θεαματικών ανατροπών σε θάλασσες και λίμνες:


Μην προσπαθήσετε ποτέ να κάνετε τούμπες στην αμμουδιά. Ούτε ποδήλατο. Ούτε τραμπολίνο. Ούτε τίποτα από αυτά που δοκίμασαν οι πιτσιρικάδες του παρακάτω video με ένα συνονθύλευμα καλοκαιρινής γκάφας και πτώσης.


Τι γίνεται όταν ένας μπαμπάς πάει διακοπές μόνος του, και ο γιος του, του δίνει την Go Pro κάμερά του για να τραβήξει το ταξίδι, αλλά αυτός δεν ξέρει να τη χρησιμοποιεί. Τραβά μονίμως τον εαυτό του σε πλάνα άκρως αστεία και… μπαμπαδίστικα που έγιναν viral.


Να μια γκάφα που κάνουμε όλοι μας: Άλλα περιμένουμε στα ταξίδια και τις διακοπές μας, και άλλα βρίσκουμε. Το αστείο βιντεάκι «παίζει» ακριβώς με αυτή την ανισορροπία μεταξύ προσδοκιών και πραγματικότητας:


Όλοι έχουμε κάποιον στην οικογένεια που είναι η φωνή της λογικής. Αυτός ο κάποιος συνήθως είναι η μαμά. Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση αυτής της οικογένειας, που βγήκε για βόλτα με ταχύπλοο, αλλά η μητέρα, που δεν έβγαλε ποτέ το σωσίβιό της, φώναζε ανά πέντε δευτερόλεπτα να πάνε πιο σιγά γιατί γίνονται και ατυχήματα. Ο γιος της λοιπόν, θεώρησε σωστό να καταγράψει το συμβάν και να το μοντάρει κάνοντάς το… τραγουδάκι:


Χάσαμε το μέτρημα παρακολουθώντας πόσοι έσκασαν με το κεφάλι στην αμμουδιά σε αυτό το video. Και δεν είναι μόνο τούμπες που θα δείτε: Έχει και αποκαλυπτικά «ατυχήματα» στην πλαζ, αλλά και περιπέτειες ζώων στην ακρογιαλιά.


Τα κυκλαδίτικα μελτέμια ωχριούν μπροστά σε αυτό το μπουρίνι που ξεσήκωσε όλες τις ομπρέλες ενός beach bar και τις παρέσυρε σε έναν απολαυστικό (ίσως και λίγο επικίνδυνο) χορό. Απολαύστε:


Παιδιά εναντίον παραλίας, σημειώσατε… 2!


Δεν σας έφτασαν όλες οι παραπάνω πτώσεις και γκάφες παραλίας; Πάρτε κι άλλες!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v