Η νέα καμπάνια της PETA θα σας σοκάρει!

Τσάντες και δερμάτινα αξεσουάρ που κρύβουν μέσα τους… τα όργανα των σφαγιασμένων ζώων χρησιμοποίησε φιλοζωική οργάνωση για να ευαισθητοποιήσει το ανυποψίαστο κοινό.
Η νέα καμπάνια της PETA θα σας σοκάρει!
Μία πρωτότυπη και… ανατριχιαστική ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι του ασιατικού τμήματος της φιλοζωικής οργάνωσης PETA για να πείσουν το κοινό να μην αγοράζει δερμάτινα προϊόντα.

Σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρία Ogilvy & Mather Advertising Bangkok, άνοιξαν ένα pop up κατάστημα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ, και έβαλαν στις βιτρίνες και τα ράφια φαινομενικά πολυτελή αξεσουάρ από δέρματα ζώων, όπως τσάντες κροκό, δερμάτινα μπουφάν και πορτοφόλια από δέρμα φιδιού.

Αυτό που δεν ήξεραν οι ανυποψίαστοι πελάτες ήταν ότι στο εσωτερικό τους κρύβονταν… τα όργανα των ζώων – φυσικά επρόκειτο για τεχνητές αναπαραγωγές τους. Έτσι, οι πελάτες άνοιγαν τις τσάντες και αντίκριζαν τα σπλάχνα του κροκόδειλου, αίμα, μέχρι και… μια καρδιά που χτυπούσε κανονικά.



Όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα, σε κάθε τους «στάση» για να χαζέψουν το εμπόρευμα… τινάζονταν από τρόμο. Με αυτό τον τρόπο, η οργάνωση θέλησε να ευαισθητοποιήσει το κοινό, ιδιαίτερα της Ασίας, όπου για κάθε τσάντα σφάζονται τέσσερις κροκόδειλοι, ενώ κάθε χρόνο αιχμαλωτίζονται και αποκεφαλίζονται πάνω από 440.000 πύθωνες.



Δείτε τα «εμπορεύματα» και τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων πελατών στο παρακάτω video:



Πηγή: BoredPanda 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v