Το Λονδίνο έγινε... Νεραντζιώτισσα!

Το Λονδίνο μεταμορφώθηκε... σε Αθήνα για μια μέρα. Δείτε γιατί οι επιβάτες του λονδρέζικου μετρό «βρέθηκαν» ξαφνικά στην Ελλάδα.
Το Λονδίνο έγινε... Νεραντζιώτισσα!
Αθήνα για μέρα έγινε η βρετανική πρωτεύουσα, για χάρη της έβδομης τέχνης. Οι επιβάτες του σταθμού Woolwich του Λονδίνου την Πέμπτη, αντίκρισαν αθηναϊκές πινακίδες, των χάρτη του Αττικού μετρό και οδηγίες για τα… ΚΤΕΛ κατεβαίνοντας στον υπόγειο σταθμό.

Όλα αυτά συνέβησαν εξαιτίας των γυρισμάτων της νέας ταινίας με τον πράκτορα Τζέισον Μπορν. Η καινούρια περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον θα εκτυλίσσεται στην Αθήνα, και αφού η παραγωγή δεν κατάφερε να νικήσει την ελληνική γραφειοκρατία και να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα στην ελληνική πρωτεύουσα, βρήκε άλλη λύση.

Ο σταθμός του Woolwich απέκτησε ελληνικές πινακίδες και χάρτες, ενώ οι επιβάτες, μετά το πρώτο σάστισμα, φρόντισαν να μοιραστούν τις εικόνες με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω Twitter.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πινακίδες στο «αθηναϊκό» λονδρέζικο μετρό:



Και εδώ τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ματ Ντέιμον, που εντοπίστηκε ανάμεσα στους ανθρώπους του κινηματογραφικού συνεργείου:



Σημειώνεται ότι για χάρη της ταινίας, πριν λίγους μήνες, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα και στην Τενερίφη, η οποία επίσης… «υποδύθηκε» την σε αναβρασμό από διαδηλώσεις Αθήνα.

Πηγή: Newsshoper.co.uk
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v