Ψηφίστε για το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες!

Μεγάλη καμπάνια έχει ξεκινήσει για να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ανθρώπους που βοήθησαν τους πρόσφυγες. Στηρίξτε την κι εσείς.
Ψηφίστε για το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες!
Στους κατοίκους της Λέσβου, της Κω, της Χίου και άλλων νησιών του ανατολικού Αιγαίου, που προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια στους πρόσφυγες θα πρέπει να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης για φέτος.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, η γνωστή ιστοσελίδα avaaz.org διεξάγει ψηφοφορία και συγκεντρώνει υπογραφές.

Όπως διαβάζουμε στην καμπάνια της σελίδας που διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς: «Οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο Πέλαγος (και πολλοί άλλοι εξωτερικοί, παγκόσμιοι, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και Έλληνες της διασποράς) έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να βοηθήσουν τους εκτοπισμένους Σύρους πρόσφυγες και τους κάνουν να αισθανθούν όσο άνετα γίνεται, παρ’ ότι έχουν πολύ λίγα να προσφέρουν, παρόλο που βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και πολλά χρόνια.

»Οι πράξεις και οι θυσίες τους δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες, καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, και αποτελούν σαφή παραδείγματα αγάπης για τους άλλους στον κόσμο, από τα οποία πρέπει να διδαχθούμε».

Κάντε κλικ εδώ για να υποστηρίξετε κι εσείς την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους των ελληνικών νησιών.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v