Πού έχω τη Σελήνη;

Η Σελήνη επηρεάζει σημαντικά τα συναισθήματά μας, ανάλογα με τη θέση της σε κάθε ζώδιο. Δείτε πού την έχετε και τι λέει η θέση της για τον χαρακτήρα σας.
Πού έχω τη Σελήνη;
Σύμφωνα με τους αστρολόγους, η θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη παίζει σημαντικό ρόλο για τα συναισθήματά μας. Μεταξύ άλλων, η Σελήνη εκφράζει το τρόπο που τα διαχειριζόμαστε, πώς είναι η διάθεσή μας, πώς είναι οι αντιδράσεις μας, ποιες είναι ευαισθησίες μας και ποιες οι κρυφές μας επιθυμίες.

Εν ολίγοις, η θέση της Σελήνης εκφράζει την βαθύτερη φύση μας και την κληρονομικότητα. Η επίδρασή της αφορά την παραγωγικότητά μας, το πόσο αυθόρμητοι είμαστε, πόσο γόνιμοι και πόσο επίμονοι.

Πού βρίσκεται η δική σας Σελήνη; Για να βρείτε τη θέση της θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία σας σε ειδικές αστρολογικές φόρμες, όπως αυτή εδώ και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα μπορείτε να ξέρετε πώς σας επηρεάζει.

Αν έχετε τη Σελήνη στον Κριό, είστε ανεξάρτητα άτομα, με αγάπη για την περιπέτεια, φιλόδοξοι, ανυπόμονοι και εκφραστικοί.

Αν έχετε τη Σελήνη στον Ταύρο σκέφτεστε πάντα με βάση τη λογική, είστε πρακτικοί, με πρόγραμμα και με μεγάλες ψυχικές αντοχές.

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων είστε λάτρεις των συζητήσεων (και πολύ καλοί σε αυτές), της παρατήρησης και έχετε μεγάλη διανοητική δύναμη.

Με την Σελήνη στον Καρκίνο είστε άνθρωποι παρορμητικοί, ανήσυχοι, ενίοτε εκκεντρικοί και αρκετά ευσυγκίνητοι.

Με τη Σελήνη στον Λέοντα είστε άτομα που τους αρέσει να μονοπωλούν την προσοχή και τον έρωτα, συναισθηματικά ασφαλείς και περήφανοι.

Με τη Σελήνη στην Παρθένο είστε κτητικοί τύποι και ευχαριστημένοι από μια λιτή, φυσιολογική ζωή. Σας αρέσει η δομή και η οργάνωση.

Η Σελήνη στον Ζυγό, δείχνει άτομο που αγαπάει τους γύρω του, έχει ανάγκη από σχέσεις, είναι ευχάριστο και αγαπητό από τον περίγυρό του.

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας κάνει άτομα με άμεσες και ενστικτώδεις συναισθηματικές αντιδράσεις. Είστε ταλαντούχοι, ερωτικοί και θαρραλέοι.

Αν έχετε τη Σελήνη στον Τοξότη είστε καλοπροαίρετοι, προοδευτικοί, με μεγάλη ψυχική δύναμη και φιλοδοξίες.

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει άτομο που του αρέσει να καινοτομεί και να προσφέρει στον συνάνθρωπό του. Απογοητεύεται εύκολα, αλλά είναι από τους πρώτους που θα παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Τέλος, η Σελήνη στον Ιχθύ δείχνει άτομο συναισθηματικό, αλλά αρκετά ασταθές και ανήσυχο. Δένεστε εύκολα, αγχώνεστε το ίδιο εύκολα και παρασύρεστε από τις σκέψεις των άλλων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v