Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα

Καταιγίδες και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ από το απόγευμα της Τετάρτης και για δύο ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δείτε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ την Τετάρτη, προειδοποιώντας για σημαντική μεταβολή των καιρικών φαινομένων με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι.

Συγκεκριμένα, η επιδείνωση αναμένεται να ξεκινήσει στα βροειοδυτικά τις απογευματινές ώρες: Σήμερα Τετάρτη, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία και σταδιακά στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανόν την Κεντρική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Αύριο Πέμπτη, τα έντονα φαινόμενα τα οποία θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στις πιο πάνω περιοχές θα εξασθενήσουν αργά τη νύχτα. Την Παρασκευή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Δείτε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ εδώ και την πρόγνωση του καιρού για τις προσεχείς ημέρες εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v