Ποιοι celebrities ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου

Δείτε ποιοι διάσημοι σταρ έχουν γενέθλια αυτόν τον μήνα και ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με όλους εσάς τους συναισθηματικούς και απρόβλεπτους Καρκίνους.
Ποιοι celebrities ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου
Είναι περίεργο «μίγμα» το ζώδιο του Καρκίνου. Επιφυλακτικοί και δύστροποι, αν τους κερδίσεις αποδεικνύονται αξιόπιστοι και αγαπησιάρηδες, καθώς και άφταστοι… χιουμορίστες. Αυτό το μίγμα μοιράζονται και οι παρακάτω celebrities, που γεννήθηκαν στον αστερισμό αυτής της περιόδου (21 Ιουνίου ως 21 Ιουλίου) και μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά με όσους από εσάς είστε… καρκινάκια.

Tom Cruise
Γεννήθηκε: 3/7/1962

Εμφανίζεται μετρημένος και χαμηλών τόνων, αλλά η γοητεία του κρύβεται και στις αστείες στιγμές του, στις οποίες έχει συνηθίσει τους δημοσιογράφους που του παίρνουν συνέντευξη. Γνήσιος Καρκίνος, ο Tom Cruise έχει κι αυτός τις ανασφάλειές του, όπως αυτή με το ύψος του, αλλά και την απόρριψη – δεν απασχόλησαν τυχαία εδώ και δεκαετίες οι σχέσεις και οι χωρισμοί του τα πρωτοσέλιδα.

Will Ferrell
Γεννήθηκε: 16/7/1967

Αν το ζώδιο του Καρκίνου έχει την μερίδα του λέοντος σε χιούμορ, ο Will Ferrell κάνει για… πολλούς Καρκίνους μαζί. Ένας από τους πιο αστείους και ευφυείς κωμικούς του πλανήτη φροντίζει να μας κάνει να γελάμε χωρίς τέλος με πηγαίο χιούμορ που τραβά την προσοχή – κάτι που αποτελεί άλλωστε κύριο μέλημα κάθε Καρκίνου.

Lindsay Lohan
Γεννήθηκε: 2/7/1986

Και μιας και μιλήσαμε για επιζήτηση προσοχής, δεν θα μπορούσαμε παρά να στοιχηματίσουμε πως η Lohan είναι «ακραίο» Καρκινάκι. Το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ με τις ασωτείες της και τις αμφιλεγόμενες επιλογές στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή αποδεικνύει πως υπάρχει λεπτή γραμμή μεταξύ της ανεμελιάς και της υπερβολής για όσους γεννήθηκαν στη «σκιά» αυτού του αστερισμού.

Tom Hanks
Γεννήθηκε: 9/7/1956

Την πιο σοβαρή και οικογενειακή πλευρά του Καρκίνου εκπροσωπεί άξια ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που κάνει πάντα προσεκτικές επιλογές στις ταινίες που συμμετέχει ως ηθοποιός και παραγωγός, ενώ παράλληλα δεν παραμελεί την οικογένειά του – σε κάθε του εμφάνιση τον συνοδεύει η (ελληνικής καταγωγής) σύζυγός του.

Tobey Maguire
Γεννήθηκε: 27/6/1975

Μπορεί να υποδύθηκε τον Spiderman, αλλά όπως κάθε άνθρωπος (πόσο μάλλον όταν είναι γεννημένος στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου του Καρκίνου), ο Τόμπι Μαγκουάιρ δεν είναι τέλειος. Αλλά αυτό καταφέρνει να το αντιστρέψει και να μετατρέψει τις αδυναμίες του σε cool προσωπικότητα.

Ricky Gervais
Γεννήθηκε: 25/6/1961

Η καυστικότητα είναι συνώνυμο του Ricky Gervais, και το γλυκόπικρο χιούμορ του είναι μια καλή απόδειξη πως η αστεία πλευρά των Καρκίνων δεν είναι απλώς ένα πηγαίο χαρακτηριστικό, αλλά κρύβει συγκροτημένες απόψεις και πολιτική σκέψη – γι’ αυτό και συχνά οι Καρκίνοι παρεξηγούνται ως… γκρινιάρηδες.

Meryl Streep
Γεννήθηκε: 22/6/1949

Το ταλέντο ξεχειλίζει, οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη (όπως περίπου και οι υποψηφιότητές της για Όσκαρ κάθε χρόνο), αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει την απλή, αγαπησιάρικη προσωπικότητα της Meryl Streep, που αναδεικνύει την τρυφερή πλευρά των Καρκίνων – όχι αυτή της γκρίνιας, αλλά της ταπεινότητας και της ανάγκης να επιδεικνύουν μεράκι σε αυτό που αγαπούν.

Zinedine Zidane
Γεννήθηκε: 23/6/1972

Αν δεν πιστεύετε πως οι Καρκίνοι μπορούν να χειριστούν εύκολα και προσεκτικά τις δύσκολες καταστάσεις, ο γεννημένος στα τέλη Ιουνίου Ζιζού είναι η απόδειξη: Το ζώδιό του συμφωνεί απόλυτα με τον τρόπο που κινήθηκε όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα: Φροντίζει να ελέγχει τις καταστάσεις χωρίς να φτάνει στα άκρα, χειρίζεται τις δυσκολίες με αριστοτεχνικό τρόπο και όταν χρειαστεί δεν διστάζει να «βγει μπροστά» και να επιτεθεί δυναμικά για χάρη των δικών του. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχει το εξής προτέρημα: Βρίσκει χώρο να «αναπνεύσει» και να δημιουργήσει, ακόμη και εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v