Unfuck Greece: Οι U2 υπέρ της Ελλάδας

“Unfuck Greece” λένε ο Bono και η παρέα του στις συναυλίες τους σε ΗΠΑ και Καναδά, στέλνοντας το δικό τους πολιτικό μήνυμα υπέρ της Ελλάδας.
Unfuck Greece: Οι U2 υπέρ της Ελλάδας
Ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της Ελλάδας στέλνουν ο Bono και η παρέα του από τις σκηνές της περιοδείας τους «Innocence + Experience», σε ΗΠΑ και Καναδά.

Συγκεκριμένα, κατά την εκτέλεση του τραγουδιού τους «Bullet the Blue Sky», ένα από τα πιο πολιτικά κομμάτια του συγκροτήματος από το άλμπουμ «The Joshua Tree», από την τεράστια γιγαντοοθόνη που βρίσκεται στη σκηνή, περνούν πολιτικά μηνύματα, εικόνες από το Las Vegas, εικόνες από το χάος των χρηματιστηρίων και εικόνες από την πλατεία Συντάγματος με συγκεντρωμένο πλήθος που διαμαρτύρεται κατά της κρίσης και της λιτότητας.

Ταυτόχρονα εμφανίζεται το μήνυμα «Unfuck Greece», το οποίο για πρώτη φορά ακούστηκε στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η περιοδεία «Innocence + Experience» ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες, με το δημοφιλές γκρουπ να έχει ήδη περάσει από τις σκηνές του Βανκούβερ στον Καναδά, και από την Καλιφόρνια, την Αριζόνα και το Ντένβερ των ΗΠΑ. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας είναι το Τορόντο, το Σικάγο, το Μόντρεαλ, η Βοστόνη και η Νέα Υόρκη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v