Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Θα φτιάξει ο (κακός μας ο) καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τις προσεχείς ημέρες.
Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Σταδιακή βελτίωση του καιρού θα έχουμε από σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης, που μας έχει καλά νέα: Μετά τις καταιγίδες των προηγούμενων ημερών, έρχονται σιγά-σιγά λιακάδες, που θα μας επιτρέψουν να δοκιμάσουμε τις πρώτες μας βουτιές.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ σταδιακά το σαββατοκύριακο θα υπάρξει ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας. Από το απόγευμα της Παρασκευής οι βροχές εξασθενούν, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα, οι εκδρομείς του τριημέρου θα απολαύσουν ζέστη που θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, την Παρασκευή η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου ως τους 24-25 βαθμούς σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, με ανέμους μεταξύ 5 και 7 μποφόρ και κατά τόπους βροχές. Το Σάββατο θα υπάρχουν νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων και σταδιακή βελτίωση (άνεμοι ως 5 μποφόρ και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο). Την Κυριακή, πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν μόνο στα ορεινά, ενώ στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, ενώ πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής υπάρχει στα δυτικά και βόρεια ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο εδώ και για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v