Οι απίστευτες φάρσες της Google για την Πρωταπριλιά

Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα της Google έστησε τις πιο απίστευτες φάρσες για τους χρήστες της σελίδας, και οι παρουσιάσεις τους είναι ξεκαρδιστικές.
Οι απίστευτες φάρσες της Google για την Πρωταπριλιά
Όπως κάθε χρονιά, η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, το Google, μας επεφύλασσε πολλές πρωταπριλιάτικες εκπλήξεις.

Έχετε παρατηρήσει ότι το ίντερνετ τρώει ένα μεγάλο κομμάτι απ’ τις ζωές μας; Τώρα, η Google είναι εδώ με την επαναστατική σύνδεση 56k dial-up για να σας βοηθήσει να επανακτήσετε τα χαμένα κομμάτια της ζωής σας. Θέλετε να διαβάσετε ένα άρθρο online; Αφήστε το να φορτώσει και στο μεταξύ… επανασυνδεθείτε με την οικογένεια σας.

Επίσης, αν θέλετε να τα δείτε όλα ανάποδα, μπορείτε να δοκιμάσετε την νέα, πρωτοποριακή λειτουργία που θα βρείτε εδώ http://com.google.

Πώς θα σας φαινόταν αν η αποτελεσματικότητα της αναζήτησης του Google μεταφερόταν στο πιο όμορφο, αξιολάτρευτο πακέτο; Γι’ αυτό, η εταιρία λανσάρει το λούτρινο Google πάντα. Ποτέ ξανά οι γνώσεις δεν ήταν πιο… χνουδωτές!

Το ιαπωνικό παράρτημα πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, βγάζοντας στην αγορά το πληκτρολόγιο χωρίς πλήκτρα. Πώς λειτουργεί; Είναι απλό – δίνεις τις εντολές σου με μία καραμούζα.

Μία φάρσα που μακάρι να ήταν αληθινή εφαρμογή είναι το #Chromeselfie. Μ’ αυτό, όταν διαβάζουμε ένα άρθρο στο Google Chrome, έχουμε την δυνατότητα με ένα κουμπί να βγάζουμε… selfie με την αντίδρασή μας στην εκάστοτε σελίδα.


Έπειτα, η εταιρία αποφάσισε να δώσει λύση και στα… ταχυδρομικά μας προβλήματα. Το όνομα αυτής; Smartbox. Μάλιστα, θα μας ενημερώνει και στο κινητό μας κάθε φορά που έχουμε γράμμα.

Τέλος, ίσως το πιο αστείο από όλα τα καμώματα της Google, η δυνατότητα να παίξουμε το κλασικό παιχνίδι Pac Man στην εφαρμογή Google Maps!

Τώρα, μπορείτε να κατευθύνετε τον κίτρινο φαγάνα Pac Man ακόμα και στους δρόμους της γειτονιάς σας, προσπαθώντας να γλυτώσετε από τα μοχθηρά φαντασματάκια!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v