10 ξεκαρδιστικές φάρσες για την Πρωταπριλιά

Η Πρωταπριλιά έρχεται και κανείς δεν είναι ασφαλής! Βρήκαμε δέκα ιδέες για εύκολες και ξεκαρδιστικές φάρσες για να κάνετε στους φίλους σας.
10 ξεκαρδιστικές φάρσες για την Πρωταπριλιά
Αν υπάρχει μία μέρα που αρκετοί έχουν λόγο να μισούν, αυτή είναι η Πρωταπριλιά. Όλοι θα είχαμε, σαν παιδιά, κάποιον φίλο που έπαιρνε την ημέρα πολύ σοβαρά και δεν σταματούσε μέχρι να έχει «τρολάρει» τους πάντες. Πάντα, όμως, υπάρχει η ευκαιρία για εκδίκηση.

Εντάξει, μπορεί να μην είναι ιστορία εκδίκησης και απλά να θέλουμε να κάνουμε φάρσες στα αγαπημένα μας πρόσωπα, επειδή η μπερδεμένη ή/και απογοητευμένη έκφραση που θα έχει το πρόσωπό τους μετά από αυτά τα δέκα αστεία που βρήκαμε θα είναι αρκετή για να γελάτε την υπόλοιπη μέρα.

Και να φυλάτε τα νώτα σας επειδή μπορεί όντως να αναζητήσουν εκδίκηση. Το in2life δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις αντιδράσεις που ακολουθούν μετά τις φάρσες.

1. Μια κλασική και… σχετικά αθώα φάρσα για αρχή: Πάρτε ένα σαπούνι και περάστε το ένα χέρι με διάφανο μανό. Μόλις το καταστήσατε… αδιάβροχο. Ηχογραφήστε τις βρισιές που θα αρχίσει να φτύνει το θύμα σας λίαν συντόμως.
2. Παραμένουμε στα σαπούνια, αλλά τώρα περνάμε στο κρεμοσάπουνο. Αδειάστε την συσκευασία και γεμίστε την με λιπαντικό. Προσπαθήστε να πάρετε ένα με χρώμα, για να μοιάζει πιο αληθινό.

3. Ακόμα μέσα στο μπάνιο, αλλά αυτή τη φορά με πιο σατανικές διαθέσεις, αν το θύμα μας χρησιμοποιεί αποσμητικό σε μορφή στικ, αδειάζουμε το κουτί και το αντικαθιστούμε με τυρί κρέμα. Έξτρα πόντοι κακίας αν το κάνουμε σε άντρα (ή γυναίκα που δεν ξυρίζει τις μασχάλες της, δεν κρίνουμε κανέναν τρόπο έκφρασης).
4. Αν το θύμα μας ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο, ρίχνουμε μια γερή δόση ταλκ μέσα στο πιστολάκι. Και μετά τρέχουμε να κρυφτούμε.

5. Φάρσες της κρεβατοκάμαρας. Αν θέλετε το θύμα σας να ξυπνήσει με την… κρυάδα, τοποθετείστε μέσα στις παντόφλες του βρεγμένο χαρτί τουαλέτας.
6. Φάρσες της κρεβατοκάμαρας, κακιασμένη βερσιόν: Τυλίξτε είτε το κινητό είτε το ξυπνητήρι του θύματος με μερικές δεκάδες λαστιχάκια. Περιμένετε να χτυπήσει. Συνεχίστε να το ακούτε να χτυπάει ενώ προσπαθούν μανιωδώς να βγάλουν όλα τα λαστιχάκια για να το κλείσουν.

7. Ποιος δεν λατρεύει τα μπισκότα Oreo; Σίγουρα το θύμα σας, όταν του τα σερβίρετε με γέμιση οδοντόκρεμας.
8. Εναλλακτικά, αφήστε ένα πιάτο με κουλουράκια ή κάποιο άλλο γλυκό που ταιριάζει με άχνη ζάχαρη. Μόνο που, αντί για ζάχαρη, προφανώς θα έχετε βάλει μαγειρική σόδα. Ετοιμάστε την κάμερα.

9. Μία ιδιαίτερα μοχθηρή φάρσα, που θα κρατήσει το θύμα σας ταραγμένο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας είναι να φτιάξετε μια λίστα με πιθανές φάρσες, και να την αφήσετε «τυχαία» σε ένα μέρος που θα την ανακαλύψει. Μην κάνετε τίποτα. Η ανησυχία που θα του προκαλέσετε θα είναι αρκετή.
10. Και κλείνουμε με άλλη μία κλασική αλλά άκρως ενοχλητική φάρσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε θέση σε μερικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή του θύματός σας. Καλή διασκέδαση ενώ το βλέπετε να προσπαθεί μάταια να κάνει login στους προσωπικούς του λογαριασμούς!

Θοδωρής Διάκος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v