Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο;

Θα μας τα χαλάσει ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι και για τις τρεις ημέρες.
Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο;
Το Σάββατο 21/02 ο καιρός θα είναι καλός, με το θερμόμετρο να φτάνει μέχρι και τους 13 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι πρωινοί άνεμοι θα κοπάσουν. Το βράδυ θα σημειωθεί σχετική συννεφιά. Την Κυριακή 22/02, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κάτω από σύννεφα, με πιθανότητες βροχής προς το βράδυ, αλλά η θερμοκρασία θα μείνει σε καλά επίπεδα, από 8 μέχρι 11 βαθμούς Κελσίου. Ο χαρταετός ίσως δυσκολευτεί να πετάξει την Καθαρά Δευτέρα, με προβλέψεις τοπικών βροχών και άστατου καιρού από το πρωί.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, ο καιρός το Σάββατο δεν θα παρουσιάσει αλλαγές και θα παραμείνει αίθριος κατά την διάρκεια της ημέρας, με πιθανότητες τοπικών νεφώσεων. Την Κυριακή της Αποκριάς θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα εξαπλωθούν. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει στους 9 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα μέχρι και τους 13 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα θα φέρει βροχές και καταιγίδες, με πιθανές χιονοπτώσεις στα βόρεια και ορεινά.

Πηγή: meteo
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v