Μπετέλ ευγνώμων για τον αποκλεισμό Νικολόπουλου

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ευχαρίστησε που δεν έδωσε θέση στον βουλευτή μετά το ομοφοβικό ξέσπασμα.
Μπετέλ ευγνώμων για τον αποκλεισμό Νικολόπουλου
Ιδιαίτερη... ευγνωμωσύνη έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα μέσα στην σύντομη συνομιλία τους στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ. Πλησιάζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό, αστειευόμενος τον ευχαρίστησε που δεν έδωσε θέση στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Νικολόπουλο, στην νέα κυβέρνηση.
 
Για να θυμίσουμε, τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο κ. Μπετέλ, που αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος ανοιχτά γκέι αρχηγός κράτους, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον σύντροφό του μέσω Twitter και ο Ν. Νικολόπουλος σχολίασε με προσβλητικό τρόπο την στάση της Ευρώπης απέναντι στους ομοφυλόφιλους, δηλώσεις που αργότερα διέγραψε, απολογούμενος για την χυδαία του γλώσσα, όχι όμως και για τις ομοφοβικές αντιλήψεις του.

Ο Ξαβιέ Μπετέλ παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γκοτιέ Ντεστενέ, στη 1 Ιανουαρίου 2015, όταν και μπήκαν σε εφαρμογή οι μεταρρυθμίσεις που είχαν εγκριθεί στην χώρα του περί του γάμου ομόφυλων ζευγαριών τον περασμένο Ιούνιο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v