Τι λέει το αγαπημένο σου σάντουιτς για σένα;

Πόσα μπορούμε να μαντέψουμε για τον χαρακτήρα σας από το σάντουιτς που προτιμάτε; Περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε.
Τι λέει το αγαπημένο σου σάντουιτς για σένα;
Δεν φανταστήκατε ποτέ πόσα μπορούμε να μαντέψουμε για εσάς, κρυφακούγοντας μόνο την παραγγελία σας στο σαντουϊτσάδικο της γειτονιάς, έτσι δεν είναι; Μια ματιά στην πολύτιμη λίστα που συγκέντρωσε για χάρη μας το Bustle.com θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Ή έστω, να διασκεδάσετε.

Τοστ ψημένο με τυρί: Είσαι η χαρά της ζωής, ο τύπος που κάνει τους άλλους να χαμογελάνε, και να νιώθουν άνεση και ασφάλεια. Το να είναι κανείς μαζί σου είναι σαν να βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα γεμάτο χαριτωμένα κουτάβια. Επίσης, σου αρέσουν πολύ οι σούπες.

Τυρί-γαλοπούλα, κατά προτίμηση άψητο: Είσαι τόσο χαλαρός, που είναι σχεδόν τρομακτικό. Είσαι αυτός που συνεφέρνει τους φίλους του από τα δράματά τους –κατά τη γνώμη σου, από τα δράματα που νομίζουν ότι ζουν. Κι επίσης, είσαι απίστευτα σέξι –από εκείνους τους τύπους στους οποίους ποτέ κανείς δεν λέει όχι.

Αυγό, τυρί, μπέικον: Ζεις για να περνάς καλά. Κάποιοι θα σε έλεγαν party animal, αλλά εσύ θα απαντούσες ότι αυτός είναι ένας αναχρονιστικός όρος από τα 90s που δεν σημαίνει τίποτα πια: Απλώς σου αρέσει να διασκεδάζεις.

Τονοσαλάτα: Μπορεί η πρώτη εντύπωση να μην είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά για όποιον σε γνωρίζει καλά, είσαι πραγματικά αξέχαστος. Δεν ταιριάζεις με τους πάντες, αυτοί όμως που σε συμπαθούν μένουν μαζί σου μια ζωή. Έχεις, επίσης, μεγάλη πέραση στις γάτες. Σοβαρά, οι γάτες δεν σε χορταίνουν.

Μπέικον, ντομάτα, μαρούλι: Είσαι καλλιτέχνης. Μπορείς να δημιουργήσεις ομορφιά από τα πιο απλά συστατικά. Είσαι κάπως σαν το μεγάλο, πιο κουλ ξάδερφο του σάντουιτς αυγό-τυρί-μπέικον: Ξέρεις να περνάς καλά, αλλά δεν το παρακάνεις. Δεν έχεις ξεχάσει ποτέ το πορτοφόλι σου στο πίσω κάθισμα ενός ταξί στις 4.00 τα ξημερώματα –αλλά κι αν το είχες κάνει, δεν θα έτρεχε τίποτα, γιατί είσαι πολύ καλός στο να λύνεις προβλήματα.

Ζαμπόν-τυρί: Μισείς να παίρνεις αποφάσεις. Πραγματικά, το μισείς. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου είναι ότι κάποιος θα σε ρωτήσει κάτι του στυλ «πού θέλεις να πάμε να φάμε» κι εσύ θα πρέπει να προτείνεις κάτι. Γι’ αυτό, έχεις προετοιμάσει μερικές στάνταρ απαντήσεις σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις, που αν και ξέρεις ότι δεν θα αλλάξουν τη ζωή κανενός, τουλάχιστον δεν είναι και απολύτως χάλια. Έχεις την τάση να «κολλάς» σε αυτά που στο μυαλό σου είναι δοκιμασμένες συνταγές, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό –απλά να ξέρεις ότι κάποιοι αυτό το αποκαλούν «συμβιβασμό».

Μπαγκέτα λαχανικών: Δεν είσαι πολύ σίγουρος αν σου αρέσουν οι μπαγκέτες λαχανικών, ή αν σου αρέσει να πιστεύεις ότι σου αρέσουν οι μπαγκέτες λαχανικών. Είτε αυτό, είτε είσαι χορτοφάγος που θα ακολουθήσει τις ηθικές αρχές του ό,τι και να λέει ο κόσμος. Είσαι καλός στο να βγάζεις το καλύτερο από μια μέτρια κατάσταση. Μπορείς να παντρέψεις το μαρούλι με την ντομάτα και την μελιτζάνα με τρόπους που κανένας άλλος δεν έχει φανταστεί. Κι αυτό σε κάνει έμπνευση για όλους.

Μοτσαρέλα, ντομάτα και pesto: Το τραγούδι “Fancy” η Iggy Azalea το έγραψε για σένα. Δεν θα συμβιβαστείς ποτέ με τίποτα λιγότερο από το τέλειο, γιατί δεν (θεωρείς ότι) σου αξίζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Οι άνθρωποι μπορεί να σε βρίσκουν λίγο ψώνιο, αλλά μην ανησυχείς: Και την Victoria Beckham την έβρισκαν ψώνιο, και σήμερα είναι η μόνη από τις Spice Girls που θυμόμαστε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v