Το τελευταίο καρέ: Τα selfies πριν από το θάνατο

Δείτε τις μοιραίες selfie που τραβήχτηκαν την τελευταία στιγμή προτού άτυχοι άνθρωποι εγκαταλείψουν αυτόν τον κόσμο για πάντα.
Το τελευταίο καρέ: Τα selfies πριν από το θάνατο
Τα περίφημα selfies έγιναν ένα μέρος της ζωής των περισσότερων κατόχων των έξυπνων κινητών. Οι πιο θαρραλέοι δεν θέλουν πια να φωτογραφίζονται με φόντο όμορφα τοπία, αλλά επιλέγουν τα πιο περίεργα ή πολλές φορές επικίνδυνα μέρη για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους. Αυτό το… vivere pericolosamente έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι από όλο τον κόσμο να γίνονται θύματα της «τελευταίας selfie».

Δείτε ορισμένες από τις «τελευταίες φωτογραφίες» που κυκλοφορούν στα social media.

1.Αυτή είναι η τελευταία selfie του διάσημου Πορτορικανού μουσικού Jadiel, την οποία ανέβασε στο instagram λίγα λεπτά πριν πεθάνει. Βρήκε τραγικό τέλος στο δυστύχημα με τη μηχανή του στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2014.

2. Ο 21χρονος Oscar Otero Aguilar έβγαλε τη θανατηφόρα selfie, προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τους φίλους του. Πρόκειται για φωτογραφία με όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας τον άτυχο νεαρό.
 
3. Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πορτογαλία, ένα ζευγάρι από την Πολωνία σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του, όταν προσπάθησε να βγάλουν μία selfie στην άκρη ενός βράχου στις 10 Αυγούστου του 2014.

4. Ένα 13χρονο κοριτσάκι, η Karen Hernandez, έχασε την ζωή της στο ποτάμι El Tunal στο Μεξικό. Το κορίτσι ήθελε να τραβήξει μια φωτογραφία με φόντο το ποτάμι, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα να πνιγεί.

5.
Τον Μάρτιο του 2014 στην Ισπανία ένας 21χρονος προσπαθούσε να αποθανατίσει τον εαυτό του στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα το τραίνο.

6.
Αυτή ήταν η τελευταία selfie του Gary Slok και την μητέρας του λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών της πτήσης ΜΗ17, το οποίο συνετρίβη στη Ουκρανία τον Ιούλιο του 2014.

7.
Η Μεξικάνα pop star και οι συνεργάτες της έβγαλαν αυτήν τη φωτογραφία στο προσωπικό της jet, λίγα λεπτά πριν το αεροπλάνο συνετρίβη. Όλοι οι επιβάτες έχασαν τη ζωή τους.

8.
Στις 26 Απριλίου του 2014 η Courtney Sanford τράβηξε την τελευταία φωτογραφία στο αυτοκίνητό της, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και πέθανε ακαριαία. Τα τελευταία λεπτά της ζωής της, η Courtney βίωσε ευτυχισμένες στιγμές ακούγοντας το τραγούδι «Happy» του Pharrel Williams.

9.
Η νεαρή Ρωσίδα Xenia Ignatyeva ανέβηκε πάνω σε μια γέφυρα αρκετά μέτρα από το έδαφος επειδή ήθελε να εντυπωσιάσει τις φίλες της. Λίγο μετά έχασε την ισορροπία της και έπεσε πάνω σε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

10.
Αυτές οι δυο φίλες πήγαιναν σε ένα bachelor party και αποφάσισαν να απαθανατίσουν αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, χάνοντας τη ζωή τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v