Μηνύσεις κατά της Google από «γυμνούς» celebrities

Οι δικηγόροι της Jennifer Lawrence, της Rihanna και πολλών ακόμα celebrities απειλούν να μηνύσουν την Google για τη διαρροή των γυμνών τους φωτογραφιών.
Μηνύσεις κατά της Google από «γυμνούς» celebrities
Εκατό εκατομμύρια δολάρια ζητούν από την Google οι δικηγόροι των διασημοτήτων που είδαν τις προσωπικές τους φωτογραφίες να αναρτώνται στο Internet. Αρκετές celebrities – συμπεριλαμβανομένης της Rihanna, της Jennifer Lawrence και της Kim Kardashian- κατηγορούν τον κολοσσό για «ανήθικες τακτικές και αήθη συμπεριφορά».

Όπως αναγράφεται στη μηνυτήρια αναφορά, η Google «όχι μόνο απέτυχε να δράσει αποτελεσματικά στο να αφαιρέσει τις εικόνες, αλλά ενθάρρυνε την κυκλοφορία τους, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια».

Ο δικηγόρος των celebrities Marty Singer προσθέτει: «Η Google γνωρίζει ότι οι φωτογραφίες είναι κλοπή ιδιοκτησίας, η οποία έγινε κατά παράβαση του νόμου, και ότι αναρτήθηκαν από ανώμαλους χρήστες, όμως δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να σταματήσει τη διάδοσή τους».

Παράλληλα, μια από τις θιγόμενες διασημότητες η σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα Dwayne Wade, Gabriel Union, απείλησε πως θα πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, επικοινωνώντας με το FBI για να βρεθούν οι ένοχοι. «Οι προσωπικές μου στιγμές, αυτές που μοιράστηκα με τον άντρα μου, διέρρευσαν στο διαδίκτυο από κάποια όρνεα», δήλωσε η ίδια.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v