Πατέρας ανακοινώνει σε γιους ότι κέρδισε το λαχείο!

Δείτε το video στο οποίο ένας άνδρας ανακοινώνει στους γιους του ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά του και ότι κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο.
Πατέρας ανακοινώνει σε γιους ότι κέρδισε το λαχείο!
Πώς θα ανακοινώνατε στην οικογένειά σας ότι κερδίσατε το λαχείο αν η τύχη σας χαμογελούσε; Ένας Δανός ο οποίος κέρδισε 15 εκατομμύρια κορώνες (ήτοι 2,1 εκατομμύρια ευρώ) στο λαχείο, αποφάσισε να καταγράψει με κρυφή κάμερα τις αντιδράσεις των δύο γιων του την στιγμή της ανακοίνωσης.

Αρχικά, τους αποπροσανατολίζει λέγοντάς τους ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά. Στην συνέχεια όμως τους αποκαλύπτει σταδιακά τον λόγο για τον οποίο προχώρησε σε παραίτηση: Τους λέει πως κέρδισε ένα σημαντικό ποσό και τους δίνει ένα γερό χαρτζιλίκι. Στην συνέχεια τους αναφέρει πως κέρδισε αρκετά μεγάλο ποσό, και τους κάνει ακόμη ένα δωράκι. Και τέλος, έρχεται η αποκάλυψη του πραγματικού ποσού που έχει στην τσέπη του. Δείτε το video και απολαύστε την γλυκιά έκπληξη στην οποία κανείς μας δεν θα έλεγε όχι.



Εσείς πώς θα ανακοινώνατε ότι κερδίσατε το λαχείο; Μήπως το... χαρτζιλίκωμα τέτοιου επιπέδου είναι υπερβολικό; Περιμένουμε τη γνώμη σας στο κάτω μέρος του δημοσιεύματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v