Ναός Shaolin αναζητά ειδικούς στην επικοινωνία

Ο δημοφιλέστερος βουδιστικός ναός της Κίνας, το Shaolin, αναζητά ειδικούς στα νέα μέσα επικοινωνίας για την διάδοση της βουδιστικής κουλτούρας.
Ναός Shaolin αναζητά ειδικούς στην επικοινωνία
Ο πιο γνωστός βουδιστικός ναός της Κίνας, το Shaolin, αναζητά ειδικούς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στην αγγελία, η οποία ανακοινώθηκε από το λίκνο του Zen Buddhism, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, αναφέρεται ότι αναζητούνται υπεύθυνος των μέσων επικοινωνίας και αρχισυντάκτης για να βοηθήσουν στην προώθηση της βουδιστικής κουλτούρας σε όλο τον κόσμο.

Πάνω από 300 υποψήφιοι δήλωσαν επιθυμία να δουλέψουν στον πνευματικό οίκο του kung fu. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρέθηκαν τόσο επιχειρηματίες και πρόσφατοι απόφοιτοι των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όσο και υπάλληλοι του του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua. Αξίζει να σημειωθεί ότι μη μοναχοί, μη χορτοφάγοι, ακόμα και μη βουδιστές μπορούν να προσληφθούν στον ναό.

Στις αρμοδιότητες των υπαλλήλων θα συμπεριλαμβάνονται η κατασκευή της social media πλατφόρμας για τον ναό και η προπαγάνδα της φιλοσοφίας στο WeChat, την κινέζικη πλατφόρμα γρήγορης ανταλλαγής μηνυμάτων. Η ιδέα της διάδοσης βουδιστικής κουλτούρας ανήκει στον επίμαχο ηγούμενο Shi Yongxin, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει παγκόσμιο πνευματικό brand του ναού.

Ο Βουδισμός είναι η μεγαλύτερη θρησκεία στην Κίνα με πάνω από 300 εκατομμύρια πιστούς σε όλη την χώρα. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το Shaolin Brand μπορεί να γίνει μία από τις δημοφιλέστερες επιχειρήσεις κινέζικης προέλευσης στην παγκόσμια βιομηχανία. Σύμφωνα με το Xinhua, ο ναός Shaolin είναι ο πρώτος θρησκευτικός θεσμός στη Κίνα, ο οποίος δημιούργησε την πρώτη του ιστοσελίδα το 1996.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v