Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ!

Ο θρύλος της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, και θα μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης στην Ελβετία.
Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ!
Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς σύμφωνα με την εκπρόσωπό του Σαμπίνε Κεμ, δεν είναι πλέον σε κώμα.

Ο πιλότος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες και θα συνεχίσει την αποκατάστασή του σε άγνωστη προς το παρόν τοποθεσία. Οι φήμες πάντως λένε ότι ο «Σούμι», ενδέχεται να συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του.

«Ζητούμε μελλοντικά να υπάρξει κατανόηση όσον αφορά την αποκατάστασή του, η οποία θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», δήλωσε η Κεμ.

Αναλυτικά το μήνυμα της οικογένειάς του:

"Η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ που έκαναν τρομερή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες. Επίσης, η οικογένεια Σουμάχερ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν αυτούς τους μήνες στο πλευρό του Μίκαελ. Είμαστε βέβαιοι ότι βοήθησε πολύ αυτό".

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v