20 τόνοι προεκλογικού υλικού «πνίγουν» την Αθήνα

Περισσότερους από 20 τόνους προεκλογικών αφισών και φυλλαδίων θα πρέπει να «ξεφορτωθεί» η Αθήνα, και άλλους 15 τόνους η Θεσσαλονίκη, μετά τις εκλογές.
20 τόνοι προεκλογικού υλικού «πνίγουν» την Αθήνα
Από την Δευτέρα ο εκλογικός πυρετός θα έχει κοπάσει, τα αποτελέσματα θα έχουν βγει, αλλά τα ίχνη του προεκλογικού αγώνα θα βρίσκονται ακόμη στην πόλη, καθώς η Αθήνα θα κληθεί να «ξεφορτωθεί» δεκάδες τόνους σκουπιδιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπολογίζεται ότι μόνο στην Αθήνα αναμένεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 20 τόνοι αφισών και φυλλαδίων, ενώ στη Θεσσαλονίκη, το προεκλογικό υλικό που θα καταλήξει στα σκουπίδια θα ξεπεράσει τους 15 τόνους. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, η υπηρεσία καθαριότητας έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από οκτώ τόνους προεκλογικών αφισών.

Αυτό σημαίνει πως από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει ένας «αγώνας δρόμου» από τους εργαζόμενους στην συγκομιδή σκουπιδιών και στην καθαριότητα, ενώ ήδη οι υπάλληλοι του ΧΥΤΑ Φυλής καταβάλλουν προσπάθειες για να προετοιμαστούν εγκαίρως και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τον επιπλέον όγκο των απορριμμάτων.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v