Σε λειτουργία δίκτυο επικοινωνίας για συνταξιούχους

Την έναρξη της λειτουργίας δικτύου επικοινωνίας μεταξύ των συνταξιούχων και της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.
Σε λειτουργία δίκτυο επικοινωνίας για συνταξιούχους
Με σκοπό να ανακουφίσει την ταλαιπωρία των συνταξιούχων τους στην επικοινωνία τους με την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων του Δημοσίου, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τη λειτουργία μιας σειράς εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Υπουργέιου, διαμορφώνεται πλέον ένα ολοκληρωμένο δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 ξεκίνησε πιλοτικά η λειτουργία νέου τηλεφωνικού κέντρου που φιλοδοξεί να καλύψει το μεγαλύτερο εύρος των ερωτημάτων των συνταξιούχων και υπό συνταξιοδότηση υπαλλήλων του Δημοσίου. Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί με τον αριθμό 210-3329900, σε πενθήμερη βάση και εργάσιμες ώρες (07.30 - 15.30), ενώ ο πολίτης για την εξυπηρέτησή του θα πρέπει να έχει διαθέσιμο το σχετικό αριθμό μητρώου και τον ΑΦΜ του.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω διαδικτύου, η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω του e-mail [email protected] . Το σύστημα λειτουργεί από τις 15 Μαρτίου 2014 και μέχρι στιγμής έχουν ήδη καταχωρηθεί 752 e-mails και έχουν απαντηθεί τα περισσότερα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση του πολίτη, αναφέρει η ανακοίνωση, είναι η αναφορά του ονοματεπώνυμου, της διεύθυνσης κατοικίας, ενός τηλέφωνου επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό), καθώς και του αριθμού μητρώου της σύνταξης.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v