Captainwise.com: Λες το budget - σου βρίσκει ταξίδι!

Ένα νέο τουριστικό site από Έλληνες αναλαμβάνει να σας… ταξιδέψει και το μόνο που απαιτεί από εσάς είναι να προσδιορίσετε το πόσα λεφτά μπορείτε να διαθέσετε.
Captainwise.com: Λες το budget - σου βρίσκει ταξίδι!
Η ιδέα είναι απλή και πρωτότυπη. Πληκτρολογείτε το μπάτζετ που μπορείτε να ξοδέψετε και τις ημερομηνίες του ταξιδιού και αφήνετε το Captainwise.com να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς: να σας βρει δηλαδή προορισμούς, ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια.

Σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται στην οθόνη σας δεκάδες προτάσεις με βάση τις παραμέτρους που ορίσατε, ενώ αφού επιλέξετε τον προορισμό σας, σας παρέχεται η δυνατότητα να «φτιάξετε» το ταξιδιωτικό σας πακέτο επιλέγοντας ανάμεσα σε εναλλακτικά ξενοδοχεία ή αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία όμως ταιριάζουν στο αρχικό σας μπάτζετ. Τέλος, μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτηση μέσα από δύο αξιόπιστες ιστοσελίδες του χώρου, το booking.com για τα ξενοδοχεία και το travelplanet24 για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Το captainwise.com αποτελεί μια έξυπνη και συνάμα χρηστική ιδέα τριών νέων Ελλήνων, του Χρήστου Χατζηαποστολάκη, του Δημήτρη Σχίζα και του Ανδρέα Καρούτζου.

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Χατζηαποστολάκης στο Greek Reporter για την ιδέα πίσω από τη δημιουργία της ιστοσελίδας: «θέλαμε να πάμε διακοπές, όμως λόγω της δυσκολίας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αρχίσαμε να ψάχνουμε στο Internet για οικονομικά πακέτα. Το πρόβλημα ήταν ότι χάσαμε πολύ χρόνο στο να ψάχνουμε προορισμούς που να ταιριάζουν στο περιορισμένο μας μπάτζετ.

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται και στηρίζεται από το πακέτο υποδομών, υπηρεσιών και συμβουλών του IQbility, ενώ στην εταιρία έχει επενδύσει το PJTechcatalyst fund το ποσό των 60.000€.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v