Νέα γερμανική τεσσάρα σε Ισπανούς (βίντεο)

To ποδοσφαιρικό Μνημόνιο συνεχίζεται. Μετά την “Barca” ήταν σειρά της «Βασίλισσας» να δεχτεί τέσσερα γκολ από γερμανική ομάδα, την φορμαρισμένη Ντόρτμουντ. Δείτε το βίντεο.
Νέα γερμανική τεσσάρα σε Ισπανούς (βίντεο)
Μία ημέρα μετά τον θρίαμβο της Bayern επί της Barcelona, μια άλλη γερμανική ομάδα κυριάρχησε Ισπανικής. Η εκπληκτική Μπορούσια Ντόρτμουντ έβαλε τέσσερα γκολ στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την υπογραφή του ασταμάτητου Robert Lewandowski. Το μόνο που κατάφερε η «Bασίλισσα» ήταν να σκοράρει ένα γκολ με τον Cristiano Ronaldo.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα:



Στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό ήταν πραγματικό ποδόσφαιρο. Είναι μία απίστευτη ομάδα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω στα αγγλικά. Ήμασταν ο Ρομπέν των Δασών, σαν το βέλος και κλέψαμε από τους πλούσιους. Η ομάδα αντέδρασε μέσα στο γήπεδο. Το καλό είναι ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι και χρειάζεται να αγωνιστούμε στη Μαδρίτη πάλι. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι ένας περίπατος εκεί».

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε: «Η καλύτερη ομάδα νίκησε. Ήταν με διαφορά πιο δυνατοί ατομικά και ομαδικά, σε κάθε ξεχωριστή μονομαχία. Είχανε καλύτερο ρυθμό από εμάς και μας προκάλεσαν προβλήματα με τις κούρσες και την πίεσή τους. Είχαμε πολλές δυσκολίες. Όλα τα γκολ της Μπορούσια προήλθαν από δικά μας ατομικά λάθη. Περίμενα κάτι καλύτερο».

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v