SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Βράβευση για την στήριξη σε αθλητές με αναπηρία

Βραβείο για την πολύτιμη στήριξή του προς την Παραολυμπιακή ομάδα έλαβε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Βράβευση για την στήριξη σε αθλητές με αναπηρία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και για τα επόμενα 4 χρόνια, τους 166 αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να ενισχύσει την προετοιμασία τους για την Παραολυμπιάδα του 2016, που θα διεξαχθεί στο Ρίο της Βραζιλίας.

Για το λόγο αυτό παρέχει στους αθλητές τη διενέργεια των διαγνωστικών τους εξετάσεων, καθώς και την κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα Συνεργαζόμενα Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ πανελλαδικά.

Παράλληλα, στους 7 αθλητές που είχε «υιοθετήσει», παρέχει για τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια, τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ (Εξωτερικά Ιατρεία, διαγνωστικές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας).

Επιπλέον, σε όσους αθλητές έλαβαν μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες, παρέχει για τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια, δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία και τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και πολύ σημαντικές εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας.

To Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, βραβεύτηκε για τη συμβολή και τη στήριξή του στα μέλη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία,κατά την προετοιμασία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες – Λονδίνο 2012. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε εορταστική εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών που διακρίθηκαν στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου, καθώς και όσων κατετάγησαν από την 4η έως την 8η θέση. Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα. Κατερίνα Σκουτέλα. Στην εκδήλωση παράλληλα, βραβεύτηκαν και οι υπόλοιποι χορηγοί της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, μεταξύ άλλων και η Olympic Air.Υπενθυμίζουμε ότι, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στήριξε την προετοιμασία των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου (Αύγουστος 2012), αναλαμβάνοντας, την πλήρη κάλυψη των ιατρικών – εργαστηριακών τους εξετάσεων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εξέταση κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς της Εθνικής Ομάδας. Παράλληλα, στήριξε οικονομικά τις προσπάθειες των αθλητών, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες για προμήθεια απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού/ρουχισμού (πχ μάσκες, καρότσια, ξίφη για τους αγώνες της Ξιφασκίας κτλ). Επίσης, προχώρησε στην «υιοθεσία» 7 αθλητών από την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους (προετοιμασία, εξοπλισμό, οικονομική στήριξη κτλ). Οι αθλητές αυτοί χάρισαν στη χώρα τέσσερα μετάλλια, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε: «Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας αλλά και σε όλους αυτούς που τη στηρίζουν, εξασφαλίζοντας το σημαντικότερο αγαθό, την Υγεία τους. Κύρια αποστολή, άλλωστε, ενός οργανισμού παροχής υπηρεσιών υγείας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, είναι η συμπαράσταση και φροντίδα όλων όσων έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι οι αθλητές να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους επόμενους Αγώνες στο Ρίο το 2016 και να τους υποδεχτούμε και πάλι νικητές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι."

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

 • 1774 - Πεθαίνει ο Λουδοβίκος ΙΕ', βασιλιάς της Γαλλίας.
  1878 - Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Παρθένης, Έλληνας ζωγράφος.
  1905 - Γεννιέται ο Μάρκος Βαμβακάρης, στιχουργός και τραγουδιστής.
  1925 - Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
  1940 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ναζιστική Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
  1977 - Πεθαίνει η Τζόαν Κρόφορντ, Αμερικανίδα ηθοποιός.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v