Διάσημοι στο Ιnstagram: Φωτογραφίες πολλών αστέρων

Τι κάνουν ο Obama και η Oprah στον ελεύθερό τους χρόνο; Γιατί προκαλεί κόσμο η Madonna; Είναι ο Justin Bieber όντως άτομο με ειδικές ανάγκες; Ανακαλύπτουμε τον μαγικό(;) κόσμο δέκα celebrities ακολουθώντας τους στο Instagram.
Διάσημοι στο Ιnstagram: Φωτογραφίες πολλών αστέρων
Για το δημοφιλές social app το οποίο έκανε τον κάθε αρχάριο (sic) εξπέρ στην φωτογραφία και μετέτρεψε ακόμα και την πιο απλή (sic) φωτογραφία σε έργο – και καλά – τέχνης έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενο άρθρο. Αυτή τη φορά θα ικανοποιήσουμε λίγη από την έμφυτη περιέργειά μας, για να «ακολουθήσουμε» μέσα από το δημοφιλές social network δέκα διασημότητες που δεν χάνουν ευκαιρία να μας ενημερώσουν για την καθημερινότητά τους.
 
Barack Obama 
O παρακάτω κύριος δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φροντίζει συχνά πυκνά να ενημερώνει τους followers του για το πού βρίσκεται και τι κάνει μέσα από αυθόρμητες(;) φωτογραφίες.


Madonna
Πριν καλά καλά προλάβει να φτιάξει λογαριασμό στο Instagram η βασίλισσα της ποπ, κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις με τις sexy φωτογραφίες που ανέβασε (βλ. παρακάτω). Αποτέλεσμα ήταν να λάβει προειδοποιητικό μήνυμα για διαγραφή του προφίλ της. Ελπίζουμε οι ιθύνοντες του δικτύου να το ξανασκεφτούν, κρίμα είναι. 


Jamie Oliver
Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ ανανεώνει διαρκώς το προφίλ του με φωτογραφίες – τι άλλο;- φαγητών σε οποιονδήποτε πιθανό συνδυασμό κατεβάσει το μυαλό του. Πέρα από αυτές, δημοσιεύει και άλλες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, όπως αυτή εδώ μετά την επίθεση μιας αλεπούς στην… χήνα του. 


Snoop Dogg 
Ένα yo! για τον διάσημο (και ζάμπλουτο) ράπερ, ο οποίος δεν σταματά να μας ενημερώνει με άφθονο φωτογραφικό υλικό για το πού (και τι) πίνει, πώς κουρεύεται, με ποιους homies αράζει και πόσο αγαπάει τα παιδιά του.

Rihanna
Ακόμα μια εθισμένη στο Instagram διασημότητα, η οποία δεν σταματά στιγμή να αυτοφωτογραφίζεται (φορώντας αρκετές φορές μόνο τα απολύτως απαραίτητα) και να ενημερώνει τους followers της για το πού βρίσκεται και τι κάνει μέσα από δεκάδες φωτογραφίες. Θα την δείτε στο club, στην πισίνα της, στο κρεβάτι, με τον άντρα της, με την γιαγιά της…


Justin Bieber
Αγαπάμε να τον μισούμε και αυτός αγαπάει να ποστάρει φωτογραφίες του με duckface ή χωρίς, με φανελάκια, με τα κατοικίδιά του, με φίλους και με συγγενείς του. Αρκετές φορές οι φωτογραφίες του σε κάνουν να ανησυχείς (όπως αυτή) για την νοημοσύνη του, από την άλλη όμως τι είναι το Instagram για να το πάρει κάποιος στα σοβαρά; 


Lebron James
Αν η Madonna είναι η βασίλισσα της ποπ, τότε ο κύριος James είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς του σύγχρονου μπάσκετ. Όσο και αν σας φανεί παράξενο πάντως, ελάχιστες φορές ποστάρει φωτογραφίες από το γήπεδο. Αντιθέτως, προτιμά να μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες όπου ο ίδιος ντυμένος με κυριλέ σακάκι ποζάρει στον φακό μαζί με φίλους. Α, και τα καινούργια του αθλητικά παπούτσια.


Jessica Alba
«Μητέρα δύο παιδιών, ιδρύτρια της HonestCompany, ερασιτέχνης σεφ, πιστή φίλη, αστεία». Έτσι περιγράφει τον εαυτό της στο προφίλ της στο Instagram η Jessica Alba και δεν έχουνε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε.


David Hasselhof

O κύριος Baywatch είναι σε κάθε περίπτωση ένας must follow αστέρας, πόσο μάλλον όταν ποστάρει φωτογραφίες με «φίλους» του όπως αυτή.


Lady Gaga
H αμφιλεγόμενη περσόνα της δεν θα μπορούσε να λείπει από το Instagram και έτσι η ταλαντούχα(;) τραγουδίστρια έκανε την χάρη στους θαυμαστές της και μπήκε και αυτή στο δημοφιλές δίκτυο. Οι περισσότερες φωτογραφίες της θυμίζουν κάτι τέτοιο.






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v