O Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του!

Νεκρή από πυροβολισμό στο κεφάλι βρέθηκε σήμερα το πρωί η σύντροφος του Oscar Pistorius στο σπίτι του στην Πρετόρια και όπως όλα δείχνουν ο δράστης δεν είναι άλλος από τον διεθνούς φήμης παραολυμπιονίκη και ολυμπιονίκη.
O Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του!
Ακούγεται απίστευτο, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph είναι γεγονός. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Αστυνομία βρήκε νεκρή την σύντροφο του Oscar Pistorius, Reeva Steenkam, στο σπίτι του ζευγαριού στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής και όπως όλα δείχνουν ο δράστης είναι ο ίδιος ο Pistorius.

Ο παραολυμπιονίκης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, πυροβόλησε δύο φορές μια στο χέρι και μια στο κεφάλι την σύντροφό του νομίζοντας ότι ήταν διαρρήκτης. «Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους η υπεύθυνη της αστυνομίας Sarah Mcira, «δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει, προς το παρόν μιλάμε με τους άνδρες τις ασφάλειας του σπιτιού».

Τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός μεταδίδει ότι ο Pistorius υπέστη σοκ από το περιστατικό, αλλά συνεργάζεται με τους ντετέκτιβ. Στενός φίλος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι το θύμα είναι η Reeva Steenkam και είπε πως η οικογένεια είναι συντετριμμένη.

Από το πρωί, χιλιάδες χρήστες του Twitter εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον λογαριασμό της άτυχης κοπέλας, ο οποίος είναι προς το παρόν ενεργός. Μάλιστα χθες το απόγευμα, η σύντροφος του Pistorious είχε tweetάρει: «Τι έχετε κατά νου για την αγάπη σας για αύριο; #getexcited #ValentinesDay»

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v