Εντυπωσιακή έκρηξη μετεωρίτη!

Τους κατοίκους της νότιας Καλιφόρνιας εντυπωσίασε ένας μετεωρίτης ο οποίος έγινε ορατός κατά την πτώση του, ενώ ακούστηκε δυνατά και ο ήχος της έκρηξής του. Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο από την έκρηξη.
Εντυπωσιακή έκρηξη μετεωρίτη!
Ένα εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να δουν οι κάτοικοι στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς μετεωρίτης φώτισε τον ουρανό με την έκρηξή του. Η «βολίδα» ήταν ορατή και άλλες περιοχές της Νότιας Καλιφόρνιας, ενώ επαγγελματίες παρατηρητές επισημαίνουν πως αναμένουν βροχή μετεωριτών μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς αρκετοί από αυτούς θα περάσουν από τον αστερισμό του Ωρίωνα. Το χρονικό σημείο όπου θα κορυφωθεί η βροχή αυτή πιστεύεται πως θα είναι από το βράδυ του Σαββάτου, έως το πρωί της Κυριακής.

«Έμοιαζε με σύγκρουση αεροπλάνου ή με πύραυλο», είπε ο Φίλιπ Τέρζιαν, ερασιτέχνης αστρονόμος που βρισκόταν εκεί κατά τύχη και βιντεοσκόπησε τον μετεωρίτη. «Ήταν από αυτές τις στιγμές που σε κάνουν να λες ‘Holy cow!’”, πρόσθεσε.

Αστρονομικά φαινόμενα σαν αυτό της Τετάρτης δεν είναι πρωτοφανή για τους κατοίκους της Καλιφόρνια Ένας μετεωρίτης που εξερράγη από τις 22 Απριλίου ήταν ορατός πάνω από την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και από τη Νεβάδα.

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο από την εντυπωσιακή έκρηξη:



Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v