Σπάνιο βίντεο των Beatles κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ανέκδοτο οπτικό υλικό με πρωταγωνιστές τα θρυλικά «Σκαθάρια» κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα «The Space». Το βίντεο περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό από το «διάλειμμά» τους κατά τη διάρκεια της περιοδείας με τίτλο “Magical Mystery Tour”.
Σπάνιο βίντεο των Beatles κυκλοφορεί στο διαδίκτυο
Οι φανατικοί θαυμαστές των θρυλικών «Beatles» βρήκαν ακόμα μια αφορμή να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους συγκρότημα. Ένα βίντεο με ακυκλοφόρητο υλικό από το «διάλειμμα» του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους, με τίτλο «Magical Mystery Tour» αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην καλλιτεχνική ιστοσελίδα TheSpace.

To βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, βρέθηκε τυχαία(;) κατά τη διάρκεια αναζήτησης υλικού σχετικού με την ταινία και την περιοδεία των Beatles, για τις ανάγκες προετοιμασίας ενός αφιερώματος που θα πραγματοποιηθεί από το BBC. Παρουσιάζει το βρετανικό συγκρότημα σε στιγμές χαλάρωσης να τρώνε fish and chips σε φαστφουντάδικο της πόλης Taunton.

Το ντοκιμαντέρ της περιοδείας «Magical Mystery Tour» είχε προβληθεί από το BBC το 1967 και δεν συνάντησε την αναμενόμενη επιτυχία. Μάλιστα, αρκετοί κριτικοί της εποχής το χαρακτήρισαν «σκουπίδι».



Μετά από δεκαετίες, το φιλμ θα μεταδοθεί ξανά από το BBC στις 6 Οκτωβρίου. Η προβολή του θα ακολουθήσει αυτή ενός ντοκιμαντέρ το οποίο εξετάζει την καλλιτεχνική και πολιτιστική αξία της ταινίας «Magical Mystery Tour». Το νέο ντοκιμαντέρ, μέσα στο οποίο έχει ενταχθεί και το ακυκλοφόρητο υλικό με το βίντεο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, γυρίστηκε με τη συνδρομή της Apple, της εταιρίας στην οποία ηχογραφούσαν τα τραγούδια τους οι Beatles.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v