#Tolislovedmaria: Το hashtag που νίκησε τον θάνατο

Η τελευταία επιθυμία του 30χρονου Τόλη Γκανά, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο, ήταν ο social κόσμος να μάθει την αγάπη του για την Μαρία. Κάπως έτσι, την περασμένη Κυριακή το #TolislovedMaria έγινε δημοφιλές θέμα συζήτησης, συγκινώντας χιλιάδες κόσμο.
#Tolislovedmaria: Το hashtag που νίκησε τον θάνατο
«1. Μπάνιο. 2. Πόνος 3. Ευχαριστώ τα παιδιά για την επιμονή και εμψύχωση». Αυτό ήταν το τελευταίο tweet του Αποστόλη Γκανά, του 30χρονου ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ταλαιπωρούταν από μια σπάνια μορφή καρκίνου, την Ewing's sarcoma.

Ο Αποστόλης είχε δηλώσει εδώ και αρκετές ημέρες σε όσους τον ακολουθούσαν στο Twitter, πως θα ήθελε αφού πεθάνει η φράση #TolisLovedMaria να γίνει δημοφιλής στους χρήστες του social network σαν hashtag.

Μπορεί να έχασε την μάχη με τον καρκίνο χθες, όμως η ευχή του πραγματοποιήθηκε και το #TolisLovedMaria έγινε όχι απλά trend στο ελληνικό Twitter, αλλά και στο παγκόσμιο. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η Μαρία, πρόκειται για την κοπέλα του Τόλη από τα σχολικά του χρόνια η οποία στάθηκε δίπλα του και τον στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της μάχης του με την επάρατη νόσο.

Ο Τόλης διατηρούσε επίσης μπλογκ, όπου περιέγραφε τις περιπέτειες τις υγείας του κάθε μέρα, με χιούμορ, τόλμη και ειλικρίνεια, χωρίς καμία απολύτως ντροπή ή παραίτηση. Δείτε το εδώ.

Ν.Γ.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v