«Καυτά»… ρομπότ σε καμπαρέ του Τόκυο

Καλώς ορίσατε στο Robot Restaurant, το πρώτο καμπαρέ στο οποίο οι πελάτες ψυχαγωγούνται από γιγαντιαία γυναικεία… ρομπότ, τα οποία όπως φαίνεται δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αληθινές χορεύτριες που λικνίζονται στους πάγκους των μπαρ.
«Καυτά»… ρομπότ σε καμπαρέ του Τόκυο
Γνωρίζαμε πως οι Ιάπωνες είναι οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι στην ρομποτική βιομηχανία, όμως ένα νέο μπαρ που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην περιοχή Καμπουκίκο, τη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια στο Τόκιο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Στο μπαρ λοιπόν, με το όνομα Robot Restaurant, τέσσερα γιγάντια γυναικεία ρομπότ, ύψους 4 μέτρων το καθένα, καλωσορίζουν το φιλοθεάμον κοινό και αν κρίνουμε από την ανταπόκριση του κόσμου δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις «συναδέλφους» τους που λικνίζονται στους πάγκους.

Με σέξι εσώρουχα, πλούσιες καμπύλες, μακριά ξανθά ή κόκκινα μαλλιά, λαμπερά αξεσουάρ και… λάγνο βλέμμα, οι γυναίκες – ρομπότ ελέγχονται από γιαπωνέζες καλλονές με τη χρήση joysticks, οι οποίες κάθονται σε ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα στο κέντρο τους.

«Η φιλοσοφία του μπαρ βασίζεται στην μάχη και τα δυναμικά θηλυκά, όπως και τα ρομπότ αποτελούν μέρος αυτής της φιλοσοφίας», δηλώνει ο εκπρόσωπος του μπαρ, γνωστός και ως Watanabe και προσθέτει περήφανος: «Κάθε κομμάτι των ρομπότ πέρα από τον κεντρικό μηχανισμό τους, κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε από μας».

Το πρόγραμμα, που κρατάει περίπου μία ώρα, ξεκινάει με τις χορεύτριες να δίνουν μάχη μεταξύ τους με τη βοήθεια των ρομπότ. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, στο οποίο οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ποτό το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου αξίας 4.000 γεν (περίπου 40 ευρώ), στη σκηνή επιστρέφουν οι Γιαπωνέζες χορεύτριες με στρατιωτικό look πάνω σε τεράστια ρομποτικά άρματα, τα οποία κινούνται ανάμεσα στο κοινό, ενώ από τα ηχεία του μαγαζιού ακούγονται οι μουσικές της Lady Gaga.

Σας ιντριγκάρει ο σουρεαλισμός του όλου θέματος; Τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ομολογουμένως πρωτότυπο αυτό καμπαρέ.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v