Δωρεάν ταινίες, βιβλία και εκπομπές από το Internet Archive

Το Internet Archive διαθέτει για πρώτη φορά δωρεάν χιλιάδες αρχεία – θησαυρούς, όπως η ιστορική εκπομπή του Όρσον Ουέλες, εντελώς δωρεάν χρησιμοποιώντας την διάσημη τεχνολογία των torrents.
Δωρεάν ταινίες, βιβλία και εκπομπές από το Internet Archive
Ο πόλεμος από τη βιομηχανία του θεάματος εναντίον κάθε μορφής πειρατείας, κυρίως μέσω torrents (βλέπε κλείσιμο του Demonoid) σίγουρα εξόργισε και θα συνεχίσει να εξοργίζει εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν κατά κόρον τη συγκεκριμένη μέθοδο downloading. Όμως, η κίνηση της υπηρεσίας Internet Archive να διαθέσει δωρεάν μέσω torrent εκατοντάδες ταινίες, μουσική και βιβλία μόνο… εξοργιστική δεν είναι.

To Internet Archive, το οποίο αρχειοθετεί το Ίντερνετ για τις επόμενες γενιές, μέχρι πρότινος έδινε τη δυνατότητα μόνο για απευθείας download των αρχείων. Eίδε όμως ότι το σύστημα δεν αποδίδει εξαιτίας του μεγέθους των αρχείων και έτσι πάνω από ένα εκατομμύριο έργα (ταινίες, σπάνια βιβλία, συναυλίες, audiobooks, ραδιοφωνικές εκπομπές) θα είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν στον οποιονδήποτε μέσω torrent client (BitTorrent, mTorrent κτλ.).

Δείτε εδώ τη λίστα με τα διαθέσιμα αρχεία και… ξεκινήστε το κατέβασμα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v