Νέα αυτοκτονία συνταξιούχου στη Κηφισιά

Ένας ακόμα συνταξιούχος από την Κηφισιά προστέθηκε στον κατάλογο των ανθρώπων που αποφάσισαν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους υπό το βάρος χρεών, καθώς αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα έξω από το σπίτι του.
Νέα αυτοκτονία συνταξιούχου στη Κηφισιά
Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα με αυτούς που τους τελευταίους μήνες έδωσαν τέλος στη ζωή τους μην μπορώντας να αντέξουν τα χρέη. Λίγο πριν από τις επτά σήμερα το πρωί, ο 75χρονος συνταξιούχος αξιωματικός βγήκε από το σπίτι του, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γείτονες που ξύπνησαν από τον πυροβολισμό βρήκαν το θύμα, που φαίνεται πως υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του, πεσμένο σε μια λίμνη αίματος στο δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών (πολιτικοί μηχανικοί και οι δύο), είχε φτάσει σε αδιέξοδο λόγω χρεών.

Σε σημείωμα -που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- άφησε, αναφέρει τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, αλλά και συμβουλές προς τους οικείους του στο πώς να διαχειριστούν τα οικονομικά τους.

Ο δήμαρχος της Κηφισιάς, Ν. Χιωτάκης, επιβεβαίωσε ότι στο σημείο της αυτοκτονίας στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Ελευθερώτριας βρέθηκε σημείωμα του αυτόχειρα.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v