SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Πρωταπριλιάτικες φάρσες: Η χαρά του παιδιού

Η Πρωταπριλιά πλησιάζει και ο παλιμπαιδισμός δεν θέλει και πολύ για να κάνει την εμφάνισή του σε (σχεδόν) όλους. Δέκα ιδέες για φάρσες κλιμακούμενης δυσκολίας και τόλμης για όσους δυσκολεύονται ή βαριούνται να αυτοσχεδιάσουν. 

Πρωταπριλιάτικες φάρσες: Η χαρά του παιδιού

Μία ιδέα, ένας φαρσέρ, ένα (ή περισσότερα) θύματα. Αυτά είναι μες στις άκρες τα βασικά «συστατικά» για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα. Για να πετύχει, βέβαια, η «συνταγή» θα πρέπει αφ’ ενός η ιδέα να είναι καλή, αφ’ ετέρου ο φαρσέρ να την εκτελέσει αψεγάδιαστα και με όσο το δυνατόν περισσότερο… επαγγελματισμό. Επηρεασμένοι και εμείς από το trolling κλίμα της ημέρας, μοιραζόμαστε δέκα  oldschool αλλά και μοντέρνες ιδέες για φάρσες στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο. Εκτελείτε με δική σας και μόνο ευθύνη.
«Εκτύπωσέ το»
Δυσκολία: 2/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 χαρτί Α4
Microsoft Word
Σελοτέιπ

Οδηγίες: Γράψτε μια επιστολή στο Word σε επίσημο ύφος και κολλήστε την σε εμφανές σημείο, ενημερώνοντας τους συναδέλφους ότι ο εκτυπωτής του γραφείου έχει αναβαθμιστεί και πλέον δέχεται φωνητικές οδηγίες. Υπογράψτε «Εκ του τεχνικού τμήματος» για να γίνει ακόμα πιο ψαρωτικό. 

«Έκλασαν» τα windows
Δυσκολία: 1/5

Τι θα χρειαστείτε:
Το Pc ενός συναδέλφου
Printscreen από μια blue screen of death (όπως π.χ. αυτή)

Οδηγίες: Ανοίξτε αυτή τη φωτογραφία σε full screen στον υπολογιστή του συναδέλφου σας και παράλληλα εξαφανίστε ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αράξτε και παρακολουθήστε τον ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε στραβά. Όσο λιγότερο εξοικειωμένος είναι με την τεχνολογία, τόσο περισσότερο χρόνο θα του πάρει να καταλάβει τι συνέβη.

Scream Νο 1238974
Δυσκολία: 1/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 φωνή
1 διάδρομο
1 κατώφλι
Υπομονή

Οδηγίες: Κλασσική φάρσα που πιάνει πάντα. Σταθείτε έξω από ένα δωμάτιο του σπιτιού. Περιμένετε καρτερικά μέχρι αυτός που είναι μέσα να βγει, εμφανιστείτε ξαφνικά μπροστά του και ουρλιάξτε με όλη σας τη δύναμη.  Προσοχή σε: άτομα μεγάλης ηλικίας, καρδιακούς. Αποφύγετε να το κάνετε στη δουλειά. Η φάρσα γίνεται ακόμα πιο πετυχημένη αν φοράτε μια τρομακτική μάσκα ή έχετε βαφτεί ανάλογα.

Τρέξε Λόλα τρέξε!
Δυσκολία: 5/5

Τι θα χρειαστείτε:
Μια ομάδα φίλων (όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο)
1 ανυποψίαστο πεζό σε κάποιο δρομάκι χωρίς ιδιαίτερη κίνηση
1 κάμερα (προαιρετικά)

Οδηγίες: Περιμένετε τον ανυποψίαστο πεζό/πεζή/ζευγαρι να μπει στο δρομάκι. Ξεκινήστε να τρέχετε σαν σπρίντερ ουρλιάζοντας σαν να σας κυνηγάει ταύρος στην Ισπανία. Κατά πάσα πιθανότητα ο ανυποψίαστος πεζός θα αρχίσει να τρέχει μαζί σας ουρλιάζοντας και αυτός, χωρίς να ξέρει το γιατί. 

Το σελοφάν
Δυσκολία: 2/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 σελοφάν
1 τουαλέτα
1 ζευγάρι γάντια (για τους σιχασιάρηδες)

Οδηγίες: Τυλίξτε το σελοφάν γύρω από την τουαλέτα και κάτω από το καπάκι, φροντίζοντας ώστε να είναι τόσο τεντωμένο που να μην φαίνεται. Πηγαίνετε σε ένα διπλανό δωμάτιο και περιμένετε στωικά να ακούσετε τις αντιδράσεις του θύματος. Ακόμα καλύτερο αν το θύμα είναι γυναίκα. 

Δείτε το επεξηγηματικό βίντεο:«Θα τυλίξω ο,τι αγαπάς»
Δυσκολία: 5/5

Τι θα χρειαστείτε:
Μπόλικο χαρτί περιτυλίγματος ή 6 Χρυσούς Οδηγούς
1 ψαλίδι
1 σελοτέιπ
3 συνεργούς (προαιρετικά)

Οδηγίες: Διαλέξτε ένα μικρό δωμάτιο (π.χ. γραφείο ή μπάνιο) στο σπίτι και τυλίξτε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί με το χαρτί. Περιμένετε το θύμα να μπει μέσα και φωνάξτε «Έκπληξη!». Προσοχή. Μην τυλίξετε – καλύψετε φάρμακα, μαχαίρια, γυαλιά μυωπίας. Την κουρτίνα ένα;
Δυσκολία: 1/5

Τι θα χρειαστείτε: 
1 δωμάτιο με κουρτίνα
1 φίλο (ή εχθρό)
1 βιντεοκάμερα (προαιρετικά)

Οδηγίες: Ακόμα ένα all time classic. Κρυφτείτε πίσω από την κουρτίνα και παραμείνετε ακίνητος μέχρι το θύμα να μπει μέσα στο δωμάτιο. Πηδήξτε έξω από την κουρτίνα ουρλιάζοντας και φύγετε τρέχοντας. Επίσης προσοχή σε άτομα μεγάλης ηλικίας.

Ο αντικαταστάτης
Δυσκολία: 4/5

Τι θα χρειαστείτε:
1 φουσκωτή κούκλα (είτε από sex shop είτε από κατάστημα με παιδικά είδη)

Οδηγίες: Το πρωί, προτού ξυπνήσει ο/η σύντροφός σας σηκωθείτε από το κρεβάτι και βάλτε την πλαστική κούκλα στην θέση σας. Σκεπάστε την και φωνάξτε δυνατά το όνομα του/της συντρόφου σας. Παρακολουθείστε την αντίδρασή του/της. Το κόλπο απογειώνεται αν κάνετε το πρόσωπο της κούκλας να σας μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως ο τύπος στο βίντεο.Το τηλεφώνημα
Δυσκολία: 5/5 

Τι θα χρειαστείτε:
1 καλογραμμένο σενάριο
Εξαιρετική αυτοσυγκράτηση

Οδηγίες: Βαδίστε στα χνάρια του Φουσέκη, των Πατρινών ή ακόμα και του Λέντη (αν θέλετε να το τραβήξετε στα άκρα) και κάντε την κλασική τηλεφωνική φάρσα σε φίλο/γνωστό/ άγνωστο/πιτσαρία/ κατάστημα ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να ΜΗΝ λυθείτε στα γέλια.

Ούτε γρατζουνιά
Δυσκολία: 4/5

Οδηγίες: Αφήστε στο καπό του αυτοκινήτου ενός φίλου/γνωστού ένα σημείωμα στο οποίο θα γράφετε «Συγγνώμη για την ζημιά. Πάρτε με τηλέφωνο ώστε να κανονίσουμε το θέμα με τις ασφάλειές μας – (τηλέφωνο κάρτας που μόλις πήρατε)». Παρακολουθείστε το θύμα από απόσταση ενώ μάταια προσπαθεί να βρει την ζημιά στο αυτοκίνητο και περιμένετε καρτερικά να σας πάρει τηλέφωνο. 


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι."

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

 • 1774 - Πεθαίνει ο Λουδοβίκος ΙΕ', βασιλιάς της Γαλλίας.
  1878 - Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Παρθένης, Έλληνας ζωγράφος.
  1905 - Γεννιέται ο Μάρκος Βαμβακάρης, στιχουργός και τραγουδιστής.
  1925 - Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
  1940 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ναζιστική Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
  1977 - Πεθαίνει η Τζόαν Κρόφορντ, Αμερικανίδα ηθοποιός.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v