«Άφωνοι» θεατές του Artist ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω

Τα λεφτά τους πίσω από την εταιρεία Odeon ζήτησαν ορισμένοι θεατές του The Artist στο Liverpool, ισχυριζόμενοι ότι δεν γνώριζαν πως η ταινία θα ήταν… βωβή!
«Άφωνοι» θεατές του Artist ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω
Τι τραβάνε και αυτές οι εταιρείες διανομής. Πριν μερικούς μήνες, μια αγανακτισμένη γυναίκα από το Michigan μήνυσε την FilmDistrict, εταιρεία διανομής της ταινίας "Drive", γιατί το trailer της ταινίας "πουλούσε" ένα στυλ "Fast and Furious" δράσης αλλά τελικά δεν είχε τίποτα που να του μοιάζει! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πρόσφατα με το The Artist.

Αν μη τι άλλο, δύο πράγματα γνωρίζει (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει) κανείς για την υποψήφια για Όσκαρ ταινία του Μισέλ Χαζαναβισιούς: Είναι ασπρόμαυρη και βωβή. Άλλωστε, ο καθένας θα μπορούσε εύκολα να το αντιληφθεί, παρακολουθώντας απλώς το trailer της ταινίας.

Σύμφωνα με το The Telegraph όμως, φαίνεται ότι δεν μπήκαν όλοι στον κόπο να μάθουν περί τίνος πρόκειται πριν πληρώσουν το εισιτήριο για να την δουν. Το αποτέλεσμα; Αρκετοί θεατές στο Λίβερπουλ ζήτησαν… τα λεφτά τους πίσω, υποστηρίζοντας ότι δεν ήξεραν πως είναι βωβή. Το περίεργο είναι μάλιστα ότι τα πήραν!

Εκπρόσωπος του Odeon Liverpool One επιβεβαίωσε ότι επέστρεψε χρήματα στους θεατές που παρακολούθησαν την ταινία, μη γνωρίζοντας ότι ήταν βωβή. «Το σινεμά είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους επισκέπτες επιστροφή χρημάτων για την επιλογή ταινιών τους, αν εκφράσουν τις ανησυχίες τους στο προσωπικό μέσα στα πρώτα 10 λεπτά προβολής».

Όσοι πάλι, δεν την «ψιλιάστηκαν» ούτε στα πρώτα 10 λεπτά προβολής, ήταν «καταδικασμένοι» να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι τέλους, μένοντας… άφωνοι.

Τι να σχολιάσουμε; Ας αφήσουμε τον ομογενή (και meme) Giorgio A. Tsoukalos να… μιλήσει.

                              
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v