Twitter: Τα πιο δημοφιλή #hashtags του 2011

Η Αίγυπτος, η Ιαπωνία, το Superbowl και ο… Charlie Sheen συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή hashtags για το 2011 σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δημοσίευσε το Twitter. Τι άλλο tweet-αραν περισσότερο οι χρήστες του δημοφιλούς social network;
Twitter: Τα πιο δημοφιλή #hashtags του 2011
Το 2011 ήταν από κάθε άποψη μια «θορυβώδης» χρονιά με κοινωνικές εξεγέρσεις, οικονομικά κραχ, φυσικές καταστροφές και ένα σωρό ακόμα εξελίξεις που συγκλόνισαν τον κόσμο και φυσικά το Internet. Πρόσφατα, το Twitter δημοσίευσε την λίστα με τα κορυφαία hashtags (λέξεις κάτω από τις οποίες συγκεντρώνονται μηνύματα που αφορούν το ίδιο θέμα) για το 2011, μαζί με μερικές ακόμα για hashtags από κορυφαία γεγονότα, ηθοποιούς και θέματα μουσικής.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του δημοφιλούς social network tweet-αραν το #egypt με αφορμή τα γεγονότα στο Κάιρο, το οποίο κατέλαβε και την πρώτη θέση στην λίστα. Το δεύτερο δημοφιλέστερο ήταν το #tigerblood, μία έκφραση του Charlie Sheen σχετικά με την απομάκρυνσή του από τη δημοφιλή κωμική τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men» λόγω των προσωπικών του προβλημάτων και των προσωπικών επιθέσεων στον δημιουργό Chuck Lorre.

O σεισμός στην Ιαπωνία (#japan) βρέθηκε στην πέμπτη θέση της λίστας, ενώ άλλα γεγονότα της επικαιρότητας όπως το Super Bowl (#superbowl, η σημαντικότερη και δημοφιλέστερη ετήσια διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου) μονοπώλησαν επίσης το ενδιαφέρων των χρηστών. Τέλος, hashtags όπως τα #threewordstoliveby, #idontunderstandwhy και #improudtosay, κατέλαβαν την τρίτη, τέταρτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Στο πρώτο, οι χρήστες αναφέρουν τρεις λέξεις για τις οποίες αξίζει να ζει κανείς, στο δεύτερο γράφουν για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, ενώ στο τρίτο μοιράζονται πράγματα που τους κάνουν περήφανους.

Δείτε αναλυτικά τις λίστες:

Κορυφαία hashtags του 2011

1. #egypt
2. #tigerblood
3. #threewordstoliveby
4. #idontunderstandwhy
5. #japan
6. #improudtosay
7. #superbowl
8. #jan25

Κορυφαίες ταινίες

1.Thor
2.The Dark Knight Rises
3.X-Men: First Class
4.Fast Five
5.Green Hornet

Κορυφαίοι ηθοποιοί

1. Charlie Sheen
2. Macaulay Culkin
3. Ryan Dunn
4. Ricky Gervais
5. Pete Postlethwaite
6. Tracy Morgan
7. Jake Gyllenhaal
8. Ashton Kutcher
9. Colin Firth
10. James Franco

Κορυφαίες ηθοποιοί

1. Elizabeth Taylor
2. Mila Kunis
3. Anne Hathaway
4. Raven Symone
5. Natalie Portman
6. Elisabeth Sladen
7. Jennifer Lopez
8. Nina Dobrev
9. Emma Watson
10. Fernanda Vasconcellos

Κορυφαία θέματα μουσικής

1. Rebecca Black and Friday
2. Nate Dogg
3. Femme Fatale
4. Gerry Rafferty
5. Gil Scott-Heron
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v