Την… πήδηξε (από το μπαλκόνι)

Ζευγάρι βρετανών επιχείρησε να κάνει σεξ στο μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Τενερίφη. Τι το’ θελαν; Η γυναίκα γλίστρησε κατά την διάρκεια της πράξης, πέφτοντας στο κενό. Για καλή της τύχη όμως, σώθηκε.
Την… πήδηξε (από το μπαλκόνι)
Όσοι πέρασαν εκείνη την μέρα κάτω από το ξενοδοχείο στην περιοχή Adeje στην Τενερίφη σίγουρα δεν θα πίστεψαν στα μάτια τους. Μια ημίγυμνη 49χρονη γυναίκα, γλίστρησε από την κουπαστή του μπαλκονιού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Για καλή της τύχη όμως σώθηκε, καθώς ο αστράγαλός της παγιδεύτηκε κατά την διάρκεια της πτώσης σε ένα μπαλκόνι, ενώ μέχρι να έρθει η αστυνομία κρεμόταν… ανάποδα στο κενό!

Η αγνώστων λοιπών στοιχείων βρετανίδα, απολάμβανε μαζί με τον σύζυγό της τις διακοπές της στην Τενερίφη, μία από τις Κανάριες Νήσους. Στην προσπάθειά τους να δοκιμάσουν… ακροβατικά εν ώρα σεξ στο μπαλκόνι η άτυχη γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Αμέσως ο άντρας της κάλεσε την αστυνομία και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί ο αστράγαλός της από τα σίδερα του μπαλκονιού.

Ελλείψει ασθενοφόρου, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μεταφέρουν με το περιπολικό την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ δεν έλειψαν και τα πικάντικα σχόλια από πλευράς τους. Όπως δήλωσε αργότερα εκπρόσωπος της αστυνομίας στις τηλεοπτικές κάμερες: «Τα καλά νέα είναι ότι ο αστράγαλός της πιάστηκε στα σίδερα και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα. Τα κακά νέα είναι ότι τον έσπασε, κρεμόταν γυμνή και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα» και συνέχισε: «Δεν τις προσάψαμε κατηγορίες, άλλωστε δεν είναι θέμα τις αστυνομίας, αλλά συστήσαμε στην ίδια και το σύζυγό της στο μέλλον να σκεφτούν… ασφαλέστερους τρόπους ερωτικών επαφών».

Πηγή: Dailymail
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v