Τον πήρε (τηλέφωνο) 65.000 φορές!

Ούτε μία, ούτε δέκα, αλλά 65.000 τηλεφωνικές κλήσεις έκανε μια 42χρονη από την Ολλανδία στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές για την λήψη ασφαλιστικών μέτρων.
Τον πήρε (τηλέφωνο) 65.000 φορές!
Ούτε οι τηλεπωλήσεις, ούτε ο Σταμάτης Γονίδης, ούτε καν οι τράπεζες τέτοια επιμονή. Μια Ολλανδή αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, αφού σύμφωνα με τις τοπικές αρχές πήρε τηλέφωνο των πρώην σύζυγό της 65.000 φορές μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Φυσικά δεν έλαβε καμία απάντηση στις κλήσεις της, παρά μόνο την προηγούμενη εβδομάδα και όχι από τον 62χρονο σύντροφό της, αλλά από τις αρχές. Συνελήφθη στο σπίτι της στο Ρότερνταμ, όπου και κατασχέθηκαν δεκάδες κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές που πιθανώς να χρησιμοποιήθηκαν για να… ζαλίσει τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου της Χάγης, η γυναίκα υποστήριξε στους δικαστές ότι ο αριθμός των τηλεφωνημάτων δεν ήταν τόσο μεγάλος. Για την ακρίβεια, για να κάνει 65.000 κλήσεις μέσα σε ένα χρόνο, θα έπρεπε να τον παίρνει τηλέφωνο 1.250 φορές την εβδομάδα, 178 φορές την ημέρα. Δηλαδή, μία κλήση κάθε οχτώ λεπτά, χωρίς ξεκούραση. Υπερβολικό σίγουρα, αλλά ποιός κάθεται να τις μετρήσει;

Περιττό να αναφέρουμε ότι το δικαστήριο την διέταξε να μην του τηλεφωνήσει ποτέ ξανά. Λέτε να την σταματήσει όμως κάτι τέτοιο; Πολύ αμφιβάλλουμε…

Όπως και να έχει, της αφιερώνουμε το παρακάτω κλασσικό λαϊκό άσμα του Βασίλη Καρρά – αρκεί να μη το πάρει τοις μετρητοίς:


Πηγή: Time
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v