To ερωτικό γράμμα που άργησε 53 χρόνια

Με καθυστέρηση 53 χρόνων έφτασε στον προορισμό της μία ερωτική επιστολή. Όμως στη θέση του πρωτοετούς φοιτητή, στον οποίο απευθυνόταν όταν γράφτηκε, θα την παραλάβει ένας ηλικιωμένος κύριος. Τελικά ισχύει το «love for ever» της υπογραφής;
To ερωτικό γράμμα που άργησε 53 χρόνια
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» φαίνεται ότι είναι το σλόγκαν των αμερικανικών ταχυδρομείων που χρειάστηκαν 53 ολόκληρα χρόνια για να παραδώσουν μία ερωτική επιστολή. Όμως στη θέση του πρωτοετούς φοιτητή, στον οποίο απευθυνόταν όταν γράφτηκε, θα την παραλάβει ένας ηλικιωμένος κύριος. Τελικά ισχύει το «love for ever» με το οποίο κλείνει το γράμμα;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Christine Kindl, εκπρόσωπου Τύπου του California University of Pennsylvania, την προηγούμενη εβδομάδα, στην αλληλογραφία του πανεπιστημίου περιλαμβανόταν και ένα γράμμα με παραλήπτη τον κ. Clark C. Moore και ημερομηνία στη σφραγίδα, 20 Φεβρουαρίου 1958.

Λίγες μέρες μετά, οι πανεπιστημιακές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον Moore που πλέον είναι 74 ετών. Έχει αλλάξει το όνομά του σε Muhammad Siddeeq και ζει στην Ιντιανάπολις. Ένα φίλος διάβασε την είδηση για το γράμμα και επικοινώνησε μαζί του, εξήγησε η Christine Kindl.

«Του στείλαμε το γράμμα μαζί με ένα μπλουζάκι “'Cal U for Life”. Απάντησε ότι αν δεν πάρει το δέμα μέσα στα επόμενα 53 χρόνια, θα τηλεφωνήσει για να παραπονεθεί».
Το γράμμα είχε σταλεί όταν ο Siddeeq είχε εγγραφεί στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου που τότε ήταν γνωστό ως California State Teachers College. Αν και αναγραφόταν διεύθυνση αποστολέα, περιείχε πολύ λίγες πληροφορίες για την συντάκτρια που έκλεινε το γράμμα υπογράφοντας «Love For Ever, Vonnie».

Ο Siddeeq, συνταξιούχος δάσκαλος πλέον, είπε ότι αυτός και η Vonnie ήταν παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά προτού χωρίσουν οι δρόμοι τους. Το πανεπιστήμιο είχε μία σύντομη συνομιλία με τη Vonnie, που ήταν ταραγμένη καθώς έχει διακόψει πλέον κάθε επαφή με τον Siddeeq.

«Η πρόθεσή μας σε αυτή την ιστορία ήταν μόνο να εντοπιστεί ο φοιτητής και να ολοκληρωθεί η παράδοση του γράμματος ύστερα από 53 χρόνια», κατέληξε η Kindl.

Πηγή: Reuters
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v