Ιαπωνία: 3 online τρόποι για να βοηθήσετε

Η ανυπολόγιστη καταστροφή που προξένησε στην Ιαπωνία ο σεισμός 8,9 ρίχτερ και το γιγάντιο τσουνάμι που ακολούθησε, καθιστά επιτακτική τη βοήθεια στις πληγείσες περιοχές. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε.
Ιαπωνία: 3 online τρόποι για να βοηθήσετε
Η ανυπολόγιστη καταστροφή που προξένησε στην Ιαπωνία ο σεισμός 8,9 ρίχτερ και το γιγάντιο τσουνάμι που ακολούθησε, καθιστά επιτακτική τη βοήθεια στις πληγείσες περιοχές. Ήδη εργάζονται στα συντρίμμια συνεργεία διάσωσης από τουλάχιστον 10 χώρες, ενώ άλλες 70 έχουν ανακοινώσει την αποστολή βοήθειας στις ιαπωνικές αρχές. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς.  

Groupon: H προσφορά της ημέρας του groupon.gr έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Για κάθε €2 που χαρίζετε προς ενίσχυση των πληγέντων, η Groupon προσφέρει επιπλέον €2 . Κάντε κλικ εδώ.

Γιατροί χωρίς Σύνορα: Μέλη της διεθνούς οργάνωσης έχουν φτάσει στην περιοχή Μιγιάγκι προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση και να προσφέρουν βοήθεια όπου χρειάζεται. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Βοηθήστε την οργάνωση υποστηρίζοντας το έργο της κάνοντας κλικ εδώ.

Ερυθρός Σταυρός: 62 ιατρικές ομάδες, που απαρτίζονται από 400 γιατρούς και νοσοκόμους, έχει κινητοποιήσει μέχρι στιγμής ο Ερυθρός Σταυρός της Ιαπωνίας, ενώ η διεθνής κοινότητα της γνωστής ΜΚΟ πραγματοποιεί online έρανο. Κάντε κλικ εδώ

Αν γνωρίζετε επιπλέον τρόπους βοήθειας, ενημερώστε μας ώστε να διαδοθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v