Κάλεσαν αστυνομικό για να συλλάβει οικογένεια που χρώσταγε 20€ βενζίνη - τελικά τα πλήρωσε ο ίδιος

Στον Βόλο σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό όταν κάλεσαν αστυνομικό σε πρατήριο να συλλάβει οικογένεια επειδή δεν είχε 20 ευρώ να πληρώσουν τα καύσιμα.
Κάλεσαν αστυνομικό για να συλλάβει οικογένεια που χρώσταγε 20€ βενζίνη - τελικά τα πλήρωσε ο ίδιος
Απίστευτο κι όμως ελληνικό το περιστατικό που συνέβη στον Βόλο, όταν ένας πρατηριούχος κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να συλλάβει μια οικογένεια ( ο πατέρας, η μητέρα και οι δύο μικρές κόρες τους, ηλικίας 4,5 και 8,5 ετών) γιατί δεν είχε 20 ευρώ να βάλει βενζίνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» μια οικογένεια στον Βόλο βρέθηκε σε ομηρία, καθώς η κάρτα τους δεν αναγνωριζόταν από το μηχάνημα POS του πρατηρίου βενζίνης, διότι όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων είχε απομαγνητιστεί.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας τη σύλληψη της οικογένειας, παρότι η μητέρα του είχε προτείνει να αφήσει την ταυτότητά της ως «ενέχυρο» ώστε να τους επιτρέψει να γυρίσουν σπίτι τους και να του φέρουν έπειτα τα χρήματα. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε κι όταν έφτασε ο αστυνομικός του περιέγραψε τι συνέβη. Ο αστυνομικός βλέποντας την οικογένεια φέρεται να δήλωσε πως: «Δεν είσαι με τα καλά σου, που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά». Μάλιστα έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και πλήρωσε το αντίτιμο των καυσίμων.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» αναφέρει ότι ο πατέρας ζήτησε το όνομα του αστυνομικού προκειμένου να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα.  Ωστόσο ο τελευταίος αρνήθηκε, προτρέποντάς τον να τα δώσει σε κάποιον που έχει ανάγκη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v