Επική πρόκληση από εστιατόριο: Μπορείς να φας μερίδα γύρου 2,7 κιλών σε 45 λεπτά;

Ένα εστιατόριο στην Ατλάντα των Η.Π.Α. βάζει την απόλυτη πρόκληση στους γυρολάγνους καλώντας τους να φάνε 2,7 κιλά γύρο μέσα σε 45 λεπτά.
Επική πρόκληση από εστιατόριο: Μπορείς να φας μερίδα γύρου 2,7 κιλών σε 45 λεπτά;
Εδώ ξεχωρίζουν οι αυθεντικοί γυρολάγνοι από τα παιδάκια. To «Pita Steet Food» που βρίσκεται στην Ατλάντα των Η.Π.Α. προσκαλεί και προκαλεί όποιον το επιθυμεί να φάει τον «Όλυμπο». Ο «Όλυμπος» που λες είναι ένα τιτανοτεράστιο πιάτο του συγκεκριμένου εστιατορίου που είναι αλυσίδα με καταστήματα σε 35 τοποθεσίες στις Η.Π.Α. Η πρόκληση του «Ολύμπου» είναι μεγάλη καθώς κάθε υποψήφιος «μαχητής» καλείται να φάει μια μερίδα γύρου 2,7 κιλών σε 45 λεπτά.

Η μερίδα αποτελείται από ενάμιση κιλό τηγανιτές πατάτες με μπαχαρικά, κομμένες πίτες, σάλτσα ταχίνι και κομματάκια φέτας. Για να έρθει και να δέσει το γυρό-γλυκό, όλα όσα προαναφέραμε καλύπτονται από δύο κιλά μοσχαρίσιο γύρο και ενάμιση κιλό τζατζίκι και μισό κιλό ντομάτες.

Ολόκληρη η πιατέλα ζυγίζει περίπου 6 κιλά, παρόλα αυτά ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος δεν υποχρεούται να πιει κάποιο ποτό ή μπύρα με το γεύμα του. Ο νικητής όχι μόνο δεν πληρώνει την μερίδα, η οποία κοστίζει 45 δολάρια, αλλά κερδίζει συγχρόνως ένα μπλουζάκι του καταστήματος. Η μεγαλύτερη τιμή ωστόσο είναι πως το όνομά του/ης θα μπει στο Wall of Fame του «Pita Mediterranean Street Food».

Ο Randy Santel δέχθηκε την πρόκληση και κατάφερε να καταβροχθίσει τον «Όλυμπο» σε  19 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα. Από εμάς είναι μπράβο και άξιος!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v