Ευμορφίδης για Προεδρικό Μέγαρο: «Έχεις δει αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»

Ο Πολ Ευμορφίδης έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που τον κατέκριναν επειδή φόρεσε πέδιλα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ευμορφίδης για Προεδρικό Μέγαρο: «Έχεις δει αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε επίσημο γεύμα προς τιμή του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, ωστόσο εκείνος που συζητήθηκε περισσότερο ήταν ο Πολ Ευμορφίδης.

Ο ιδιοκτήτης της Coco mat παρευρέθηκε στο γεύμα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για την απόφασή του να εμφανιστεί, φορώντας πέδιλα. Δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, μίλησαν μαζί του επί του θέματος, με τον κ. Ευμορφίδη να εμφανίζεται με λευκό μαντήλι στο κεφάλι και να απαντά αποστομωτικά σε όσους σχολίασαν τα πατούμενά του.

«Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;» ανέφερε σχετικά ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, λέγοντας ότι: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης».

«Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» δήλωσε με μυθικό τρόπο ο Πολ Ευμορφίδης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v