Μοντέλο ξεσπά: «Είναι επικίνδυνο για τα social media το τέλειο σώμα μου»

Σε άλλα νέα της ημέρας, η σλοβάκα influencer Veronika Rajek δήλωσε ότι δέχεται body shaming γιατί είναι...τέλεια.
Μοντέλο ξεσπά: «Είναι επικίνδυνο για τα social media το τέλειο σώμα μου»

Έχεις νιώσει ποτέ να σε κατηγορούν γιατί είσαι τέλειος ή τέλεια; Ε λοιπόν, ένα μοντέλο από τη Σλοβακία, η 26χρονη Veronika Rajek, δήλωσε ευθαρσώς ότι η τέλεια σιλουέτα και η ωραία εμφάνισή της κάνουν πολλούς χρήστες - τρολ να τη «ζηλεύουν», με αποτέλεσμα να της κάνουν body shaming.

Η influencer, η οποία έχει δύο εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, επιμένει ότι χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να διαδώσει τη θετικότητα του σώματος, αλλά οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι «προνομιούχος» και προσπαθούν συνεχώς να την «ρίξουν».

«Το σώμα μου θεωρείται κίνδυνος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ακυρώνουν συνεχώς τα τρολ επειδή δεν κάνω τίποτα άλλο από το να μοιράζομαι φωτογραφίες του σώματός μου. Αυτές τις μέρες, βλέπεις πολλές υπέρβαρες ή ακόμα και παχύσαρκες γυναίκες στο Διαδίκτυο, να μιλούν για σωματική θετικότητα, αλλά όταν μια όμορφη, ψηλή γυναίκα θέλει να είναι θετική, οι άνθρωποι θέλουν να επιτεθούν και να την αποκαλέσουν προνομιούχο», δήλωσε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Veronika Rajek,MBA.,MSc (@veronikarajek)



«Απλώς ζηλεύουν το σώμα μου. Μερικοί άνθρωποι κάνουν αναφορά ακόμα και τον λογαριασμό μου στο Instagram επειδή προσβάλλονται από την αδύνατη εμφάνισή μου και χάνω χρήματα και δουλειά εξαιτίας αυτού. Δεν μοιράζομαι τίποτα ακατάλληλο ή αμφιλεγόμενο, απλά θέλω να επιδείξω τον εαυτό μου και το σώμα μου», πρόσθεσε το μοντέλο για το δράμα που ζει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Veronika Rajek,MBA.,MSc (@veronikarajek)



Η Βερόνικα ήταν φιναλίστ στο Miss Slovakia 2016 και ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 14 της χρόνια.

Πηγή: Daily Mail

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v