Πύθωνας έφαγε μια γυναίκα στη Τζακάρτα

Σοκαριστικό τέλος είχε μια γυναίκα στην Ινδονησία, η οποία βρέθηκε στην… κοιλιά ενός πυθώνα.
Πύθωνας έφαγε μια γυναίκα στη Τζακάρτα
Ένας πύθωνας κατάπιε μια γυναίκα στο Τζάμπι, στην ανατολική ακτή της Τζακάρτα στην Ινδονησία, την Κυριακή, σύμφωνα με την ινδονησιακή αστυνομία.

Η Jahrah, μια 54χρονη εργάτρια σε μια φυτεία καουτσούκ από την περιοχή Betara, δεν επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά την Κυριακή. Ο σύζυγος της Jahrah ανέφερε την εξαφάνιση της εκείνο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα, οι χωρικοί βρήκαν έναν πύθωνα με ένα τεράστιο εξόγκωμα στο στομάχι του στο δάσος. Σε κοντινή απόσταση, η ομάδα έρευνας βρήκε τα σανδάλια, το σακάκι και το μαχαίρι της Jahrah στο δάσος.

Φοβούμενοι τα χειρότερα, οι χωρικοί σκότωσαν και άνοιξαν τον πύθωνα μήκους πέντε μέτρων. Μέσα, βρήκαν το σώμα της Jahrah, εντελώς άθικτο. Ο πύθωνας την είχε καταπιεί ολόκληρη.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο πύθωνας κατάπιε τη Jahrah ζωντανή ή αν πέθανε με διαφορετικό τρόπο πριν την καταπιεί.

Οι πύθωνες θεωρούνται συχνά μη επικίνδυνα φίδια επειδή, σε αντίθεση με τις κόμπρες και τις οχιές, δεν είναι δηλητηριώδεις. Ωστόσο, κάποιες φορές μπορούν να είναι δολοφονικοί, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι μικροί πύθωνες συνήθως τρώνε θηράματα όπως αρουραίους, πουλιά ή άλλα φίδια. Ωστόσο, οι γιγάντιοι πύθωνες τρώνε  μεγάλα ζώα, όπως χοίρους και αγελάδες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v