Ρωσική εταιρεία σε θάβει ζωντανό για 57.000 ευρώ

Αν έχεις πρόχειρα 57.000 ευρώ μπορείς να θαφτείς ζωντανός/η από ρωσική εταιρεία και να απαλλαγείς μια και έξω από τα άγχη σου.
Ρωσική εταιρεία σε θάβει ζωντανό για 57.000 ευρώ
Μια από τις πανανθρώπινες αλήθειες που ισχύουν σε όλον τον κόσμο είναι πως η ζωή είναι σκληρή και δύσκολη. Άγχη, πίεση, ακρίβεια, ενεργειακή κρίση κι άλλα πολλά σε γεμίζουν στρες και φόβο για το αύριο, ψάχνοντας διέξοδο. Μια ρωσική εταιρεία φαίνεται πως έχει την λύση στα προβλήματα σου καθώς υπόσχεται μια εξωπραγματική εμπειρία στους πελάτες της.

Αν έχεις πρόχειρα 57.000€ ή 3,5 εκατομμύρια ρούβλια τότε μπορείς να συμμετάσχεις στην κηδεία σου και να βιώσεις την Kill Bill εμπειρία του να θαφτείς ζωντανός/η. Η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya ανακοίνωσε το νέο εγχείρημά της πριν λίγες μέρες υποσχόμενη ότι θα βοηθήσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και «ψυχικές ικανότητες» αλλά περισσότερο από όλα να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία.

Μάλιστα η Preobrazhenskaya το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι η προσφορά της είναι «ένα πραγματικό σύμβολο του να αγωνίζεσαι για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον». Επειδή ωστόσο το κόστος είναι τσουχτερό η εταιρεία παρέχει και ένα φτηνό πακέτο στους υποψήφιους πελάτες το οποίο περιλαμβάνει την «διαδικτυακή κηδεία», η οποία κοστίζει περίπου 15.000 δολάρια και χρεώνεται ως «θεραπεία στρες για φόβους και άγχη».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v