Η κοινωνική κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έντεκα χρόνια μετά την ίδρυσή της, η κουζίνα αλληλεγγύης «Άλλος Άνθρωπος» απευθύνει έκκληση βοήθειας σε όλους για να μαζευτούν τα απαραίτητα.
Η κοινωνική κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος χρειάζεται τη βοήθειά μας
Εδώ και έντεκα χρόνια, ο «Αλλος Ανθρωπος» εξασφαλίζει καθημερινά το φαγητό εκατοντάδων ανθρώπων, μοιράζοντας γεύματα σε όσους το έχουν ανάγκη. Ήταν εκεί και παραμένει δίπλα σε όσους επλήγησαν από πλημμύρες και φωτιές. Σε πρόσφυγες που δεν είχαν ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Σε άπορες οικογένειες που μετά βίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους και σε πολλούς ακόμα ανήμπορους συμπολίτες μας.

Τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει και όπως φαίνεται θα είναι δύσκολος, η κοινωνική κουζίνα απευθύνει ακόμα ένα κάλεσμα συνεισφοράς, σε όλους εμάς που έχουμε τη δυνατότητα να συνδράμουμε, με το ελάχιστο ποσό των 10 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση – κάλεσμα, τα πάγια έξοδα του χρόνου ανέρχονται στα 65.000 ευρώ, ποσό το οποίο αυξάνεται με τα ταξίδια αλληλεγγύης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τις πληρωμές των υπέρογκων λογαριασμών, των ενοικίων κ.α.

«Αν από τους 150.000 ανθρώπους που μας στηρίζουν βάλουν οι 10.000 το 10 ευρώ τον χρόνο, το καλύπτουμε και το ποσό αλλά και πολλά έκτακτα», επισημαίνει η ανάρτηση.

Για να βοηθήσεις κάνε την κατάθεσή σου:

Μέσω PayPal στο: https://www.paypal.me/oallosanthropos

Ή στον  τραπεζικό λογαριασμό:

IBAN: GR2601401610161002114001818

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v