Πολυτέλεια το πιστολάκι στα κομμωτήρια λόγω ρεύματος

Οι αυξήσεις στο ρεύμα, φέρνουν αυξήσεις και στα κομμωτήρια, με τις πελάτισσες να εφευρίσκουν τρόπους προκειμένου να γλιτώσουν χρήματα.
Πολυτέλεια το πιστολάκι στα κομμωτήρια λόγω ρεύματος
Η ενεργειακή κρίση χτυπά κάθε επαγγελματικό κλάδο που αναζητά λύσεις στις μεγάλες αυξήσεις των λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου. Αντίστοιχα και τα κομμωτήρια προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, με το πιστολάκι να θεωρείται πλέον είδος πολυτελείας για τις πελάτισσες.

Βλέπεις, η χρήση του αυξάνει την κατανάλωση του ρεύματος με τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να μην μπορούν πια να διατηρήσουν τις κανονικές τιμές στα χτενίσματα. Πλέον οι αυξήσεις στα χτενίσματα κρίνονται μόνη λύση για τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα οι πελάτισσες να αποφεύγουν το πιστολάκι, όπως ο διάολος το λιβάνι.

«Αφού κάνουν το κούρεμα αρκετές κυρίες φεύγουν βρεγμένες, κάποιες βάζουν ζελέ, κάνoυμε φορμάρισμα ή ζητούν στα 3-4 λεπτά να κλείσει το πιστολάκι με γρήγορο στέγνωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην εκπομπή του Mega «Live News» που έκανε σχετικό ρεπορτάζ επί του θέματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v