Νεαρή μητέρα ήπιε σε smoothie τον πλακούντα της

Σε άλλα νέα, μια μαμά αποκάλυψε ότι ήπιε τον πλακούντα της σε smoothie, ισχυριζόμενη ότι βοήθησε στη βελτίωση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών της.
Νεαρή μητέρα ήπιε σε smoothie τον πλακούντα της
Η Desiree Van Nice, μια μητέρα 24 ετών, από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια έκανε κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία. Όπως ανέφερε, έφαγε τον πλακούντα της το 2020, μετά τη γέννηση της κόρης της, Stella, με αυτήν την πράξη να έχει αφήσει πολύ κόσμο στο διαδίκτυο έκπληκτο και αηδιασμένο.

Η Desiree, αποφάσισε να καταπιεί τον πλακούντα της επειδή ένα μέλος της οικογένειας είχε κάνει στο παρελθόν το ίδιο πράγμα. Μάλιστα, τον συνδύασε με μάνγκο, βατόμουρα, ροδάκινα, ανανά και γάλα καρύδας - ανακατεύοντάς τα όλα μαζί σε ένα μπλέντερ, το οποίο κατέγραψε και ανέβασε στο TikTok σε ένα βίντεο που έχει γίνει τώρα viral.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 111.000 προβολές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με κάποιους να την χαρακτηρίζουν ως «κανίβαλο» και άλλους να την κατηγορούν ότι το έφαγε μόνο και μόνο για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί της. Όπως και έγινε.

Χωρίς να ενοχλείται, η 24χρονη ελπίζει ότι με το βίντεό της θα κάνει και άλλο κόσμο να απολαύσει αυτό το… εκλεκτό έδεσμα.

Το βίντεο δείχνει επίσης τον σύζυγό της, Μάθιου Ντελ Βάλε, 32 ετών, να ετοιμάζει τον πλακούντα πριν τον μετατρέψει σε smoothie κόβοντάς τον σε κομματάκια.

«Ήταν νόστιμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v