Χάκερ απειλεί παίκτρια του Survivor με βίντεο από προσωπικές της στιγμές

Παίκτρια του Survivor έπεσε θύμα εκβιασμού από άντρα χάκερ ο οποίος της ζήτησε 50.000 ευρώ για να μην διαρρεύσει βίντεο με προσωπικές της στιγμές.
Χάκερ απειλεί παίκτρια του Survivor με βίντεο από προσωπικές της στιγμές
Δύσκολες στιγμές για μια παίκτρια του Survivor η οποία έπεσε θύμα χάκερ πρόσφατα, από άνδρα που την εκβίαζε με βίντεο που εκείνος υπέκλεψε από προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Katerina» οι συντελεστές της οποίας ασχολήθηκαν με το θέμα, ο άγνωστος χάκερ, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι μπόρεσε να δει τα μηνύματα που η παίκτρια του Survivor αντάλλαζε με γνωστούς και φίλους της.

Ο δράστης κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση και σε videos από προσωπικές στιγμές της παίκτριας με τον σύντροφό της κι έπειτα την προσέγγισε ζητώντας της χρήματα ώστε να μην τα διαρρεύσει.

«Έχω αυτά τα video με εσένα και τον σύντροφό σου και θέλω 50.000 ευρώ για να μην τα διαρρεύσω στο διαδίκτυο», της ανέφερε γραπτά ο χάκερ, μα η παίκτρια του Survivor του απάντησε πως δεν έχει αυτό το ποσό, με αποτέλεσμα εκείνος να της ζητήσει 5.000 ευρώ.

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε ούτε αυτό το ποσό κι έτσι ο χάκερ έστειλε τα βίντεο στην οικογένειά της σαν μοχλό πίεσης. Έπειτα έριξε κι άλλο τις απαιτήσεις του φτάνοντας στα 1.000 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v