Εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη χρεώνει στους πελάτες τον... πάγο στα ποτά

Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη, όταν ζευγάρι πρόσεξε πως τους είχαν χρεώσει 1€ για… τον πάγο στο ποτό.
Εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη χρεώνει στους πελάτες τον... πάγο στα ποτά
Η ακρίβεια μας χτυπάει από παντού, ακόμα και εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Απόδειξη το περιστατικό που καταγράφει σχετικό ρεπορτάζ του Mega, σύμφωνα με το οποίο ζευγάρι κατήγγειλε πως όταν πήγε να πληρώσει σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης διαπίστωσε μια ασυνήθιστη χρέωση στην απόδειξή του.

Ήταν ένα ευρώ επιπλέον στον λογαριασμό, και δίπλα έγραφε «Ice cube».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, ο υπεύθυνος του εστιατορίου απάντησε πως «η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη».

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50%. Ο πάγος, όμως, μπορεί να χρεωθεί μόνο στην περίπτωση που αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.

«Θεώρησε ο ιδιοκτήτης ότι πρέπει να χρεώσει και τον πάγο γιατί όντως έχει ανέβει και ως προϊόν, μην το σκέφτεστε μόνο ως νερό» σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της επιτροπής αγοράς.

«Και η ξαπλώστρα στη Μύκονο που κάνει 5.000€ ξέρω γω, νόμιμο είναι, αλλά είναι αστείο» σχολίασε ένας καταστηματάρχης.

Το ρεπορτάζ του Mega:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v